Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Nada romaneasca la targurile internationale. Senzor Planet a participat la Austrian Fishing Show!

marți, 6 martie 2018
Senzor Planet a participat saptamana trecuta la Austrian Fishing Show, unul dintre cele mai mari targuri internationale de pescuit, care se desfasoara la Graz, direct pe malul lacului Schwarzlsee, in Austria.
 
senzor planet austria 
austria senzor 
senzor planet in austria 
Evenimentul aduna mii de pescari anual, iar cele mai cunoscute branduri din Europa sunt prezente aici la fiecare editie. Participarea la astfel de targuri reprezinta un efort financiar considerabil, fiind influentat in primul rand de suprafata inchiriata si de costurile de transport. Cu cat standul este mai personalizat cu atat cresc mai mult si costurile.
 
austria pescuit senzor 
senzor austria 
Desi un brand aproape necunoscut pe piata de crap din Austria, romanii de la Senzor au reusit sa vanda prin oferte traduse in limba germana aproape toata marfa pe care au expus-o. 
 
senzor in austria 
"In businessul modern contactul international este obligatoriu, iar noi punem accent pe activitatile de export, participarea la astfel de manifestari fiind absolut necesara. Pescarii austrieci au fost incantati de nada romaneasca, fiind a doua noastra participare la o expozitie in Austria. In decembrie 2017 am expus si la Carp Austria, eveniment ce a avut loc la Viena. Vom continua in aceasta directie si vom fi prezenti si la alte expozitii din mai multe tari europene.", sustine Vladut Mateianu, managerul Senzor.
 
pescari in austria 
Nadele si momelile Senzor se gasesc in majoritatea magazinelor de profil din Romania, supermarketurile Cora, Auchan si Carrefour, dar si in tari precum Austria, Bulgaria, Spania, Italia, Lituania sau Ucraina.
 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
Momentan nu există comentarii.