Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Partida vietii pentru doi pescari olandezi. Au stabilit un nou record mondial cu 7 crapi peste 40 de kilograme si peste 100 bucati over20

marți, 18 august 2020

Wilfried Geilen si Michel Schoenmakers au stabilit un nou record mondial in pescuit, dupa ce la o partida de placere disputata pe lacul Euro Aqua, Ungaria, au reusit sa captureze in noua zile 157 de crapi, dintre care 7 sariti de 40 kg si 101 bucati peste 20 kilograme.

pescuit la crap

pescuit la crap

pescuit la crap

pescuit la crap

pescuit la crap


Cei doi olandezi au pescuit timp de 4 zile pe standul 5, respectiv 6 zile pe locul cu numarul 3.

record mondial la crap

Michel Schoenmakers este un pescar celebru dupa ce a reusit sa captureze in urma cu doi ani, pe aceeasi balta, un crap de 51,2 kilograme, actualul record mondial, fiind si primul crap de peste 50kg prins vreodata.

pescuit la crap

Euro Aqua este cel mai cunoscut lac din Europa atunci cand discutam despre pescuitul crapilor capitali. Lacul se afla pe teritoriul Ungariei, la o distanta de 40 km de Budapesta si aproximativ 180 km de Viena (Austria). Are o suprafata de 12 hectare si o adancime maxima de 6 metri. Este unul dintre lacurile cu cele mai calde ape din Europa, unde temperatura apei in timpul verii ajunge frecvent la valori de peste 26 grade Celsius.

"Suntem proprietarii acestui lac de 23 de ani. Suntem deschisi doar in martie, aprilie, mai, iunie si inchidem in iulie si august deoarece este prea cald si dorim sa oferim o pauza de refacere crapilor. Deschidem din nou in septembrie, octombrie si noiembrie si inchidem pe timpul iernii. Lacul are o suprafata de 12 hectare si o adancime maxima de 6 metri.

Am amenjat 6 standuri cu spatiu suficient pentru 12 persoane, 2 bai moderne si un bar unde se pot servi bauturi reci si mancare buna. Fiecare stand este dotat cu Wifi, frigider, bauturi si cafea. Lacul este populat cu cel putin 300 de exemplare de crap de 30+ kg si aproximativ 50 de exemplare de crap de 40+kg. Asiguram paza locatiei 24/24 si oferim pescarilor sentimentul ca sunt in siguranta ca la ei acasa.", ne-au declarat administratorii lacului.

pescuit la crap

Pe pagina oficiala de facebook Euro-Aqua, se desfasoara in aceasta perioada o tombola extrem de atractiva pentru pescari.

Cum participi la tombola Euro Aqua?

Iti cumperi un numar/o sansa pentru 5 EURO.

De exemplu: Daca vrei sa ai trei sanse, te va costa 15 euro. Dupa ce efectuezi plata in contul de Paypal al lacului Euro Aqua, ei iti vor transmite numarul/numerele tale din concurs si ai sansa sa castigi urmatoarele premii:

- O saptamana all inclusive pentru doua persoane pe lacul Euro Aqua;

- 100 kg canepa preparata

- 100 kg porumb preparat

- 50 kg boilies, dintre cele care au fost folosite pentru stabilirea recordului mondial.

Valoarea totala a premiilor puse in joc este de 4200 euro.

Pay Pal account: https://www.paypal.me/euroaqualake

E-Mail: mj.farm97@gmail.com

Jacqueline Horvath

Foloseste serviciul Pay with family and friends ca sa nu fi extra taxat.

Extragerea castigatorului va avea loc intr-un material in direct de pe pagina de facebook.

Crapmania.ro 

2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.