Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Pescarul faptelor bune, eveniment caritabil de Sarbatori.

luni, 29 noiembrie 2021

Claumar Pescar organizeaza Pescarul faptelor bune, un eveniment caritabil pentru sustinerea pescarilor pasionati, dar fara posibilitati. Cu ajutorul resurselor proprii, a pescarilor inimosi, dar si a sponsorilor, cei de la Claumar vor incerca sa transforme visurile in realitate.

pescarul faptelor bune

Evenimentul va avea loc in data de 16.12.2021 si va fi transmis live timp de 9 ore din studioul Claumar. In cadrul transmisiunii vor fi invitati pescari de renume din carp fishing-ul romanesc, care la randul lor vor face donatii pentru a face fericiti cat mai multi pescari fara posibilitati.

claumar pescar

Conceptul evenimentului este unul inedit, si apartine companiei Claumar Pescar SRL cu ocazia Sarbatorilor de Iarna.

Asadar, daca esti sau cunosti un pescar pasionat, dar fara posibilitati materiale, trimite pe scurt povestea ta sau a lui pe email la contact@claumarpescar.ro sau pe oricare dintre canalele media ale magazinului de pescuit Claumar Pescar.

"Pescarul Faptelor Bune" a inceput! Lista pescarilor inscrisi se actualizeaza zilnic pe blogul Claumar Pescar.  

"Am ales persoane care împărtășesc aceeași frumoasă pasiune ca noi toți - pescuitul, dar care din motive independente de voința lor nu au posibilități financiare pentru acest hobby. Suntem în pragul Sărbătorilor de Iarnă, perioadă în care majoritatea analizăm anul care este aproape de final și mai ales ne dorim să facem fapte bune, să-i ajutăm pe cei care au nevoie. Dacă esti un pescar cu suflet mare, dacă ai lucruri prin trusă, de care nu mai ai nevoie sau te pregătești să faci loc unor produse noi în echipamentul tău, ai șansa să faci fericiți oameni care chiar au nevoie! Noi te felicităm și îți mulțumim pentru decizia luată! Nu rata emisiunea maraton din data de 16 decembrie unde visurile devin realitate! Datorită ție! Pe lângă implicarea voastră, a pescarilor cu suflet mare, ne bucurăm și de multe surprize oferite de sponsorii oficiali ai acestei campanii: Arrow International, Mostiro-Fishing Solutions, Delphin, Normark Sport Romania, Fox International, Zebco, Relax Spinning Expert, CPK Carp&More, MG Special Carp, Senzor Planet - cărora le mulțumim! Vă dorim Sărbători Fericite!", au transmis astazi cei de la Claumar printr-o postare pe o retea de socializare.

Claudiu Popa 

Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.