Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Politia, pe urmele braconierilor. Peste 2 tone de peste fara acte, confiscat in ultimele doua saptamani.

luni, 15 ianuarie 2018
Aproape 2 tone de pește fără documente legale și peste 600 de plase de pescuit, 8 ambarcațiuni și 3 autovehicule, bunuri folosite la braconaj, au fost ridicate de polițiști, în urma acțiunilor desfășurate pentru protejarea fondului piscicol. 
 
braconaj 
Conform Politiei Romane, in perioada 29 decembrie 2017 – 11 ianuarie 2018, sub coordonarea de specialitate a Direcției de Ordine Publică a Poliției Române, polițiștii au continuat acțiunile pentru protejarea fondului piscicol.
 
Astfel, au fost organizate peste 400 de acțiuni și controale, pe parcursul cărora au fost verificate 462 de societăți comerciale, amenajări piscicole, piețe și târguri.
 
În urma activităților desfășurate, polițiștii au constatat 48 de infracțiuni, fapte pentru comiterea cărora sunt cercetate 33 persoane.  Față de 8 persoane au fost dispuse măsuri preventive.
 
De asemenea, polițiștii au aplicat peste 600 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 266.590 de lei și au confiscat 1.922 de kilograme de pește proaspăt, fără documente legale de proveniență.
 
Totodată, au fost ridicate în vederea confiscării 83 de plase de pescuit tip setci monofilament, 521 de plase de pescuit tip setci din fir textil, 21 de alte unelte de pescuit, 8 ambarcațiuni, un motor de ambarcațiune, un rezervor și 3 autovehicule, bunuri folosite în activitățile ilegale.
 
Sursa: Politia Romana
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.