Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

PREMIERA. Vino sa te intreci cu vice-campioanele mondiale!

marți, 9 iulie 2019
Esti femeie si-ti place pescuitul la crap de competitie? Fetele care au luat argintul in Franta te cheama sa te intreci cu ele la Sacosul Turcesc in septembrie intr-un concurs individual de 48 de ore! Primele trei clasate primesc un loc la IBCC 2020!
 
Fishing & Hunting, Fishing Mall si The One Team sprijina pescuitul la crap feminin de competitie din Romania.
 
 
Echipa F&H a insotit fetele noastre la Perpignan, de acolo s-au realizat materiale care se vor difuza in curand pe micile ecrane, iar ceea ce vedeti mai sus este un scurt fragment inainte de plecarea delegatiei din tara.
 
fishing mall 
In perioada 13-15 septembrie, la intiativa Danei Barta si Ginei Nica, la Sacosul Turcesc va avea loc un "individual" feminin de 48 de ore, dupa regulament FIPS CIPS. Taxa de participare este de 500 lei. Evenimentul este sprijinit de Fishing & Hunting Channel, iar primele 3 fete clasate vor primi un loc la International Balaton Carp Cup 2020, cel mai mare concurs de pescuit la crap din lume.
 
fishing mall bucuresti 
Detalii si inscrieri, pe forumul Crapmania.ro.
 
Andrei Vladeanu
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.