Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Romania, locul III la Campionatul Mondial de Pescuit la Crap, Franta 2016

sâmbătă, 24 septembrie 2016
Cea de a 18-a editie a Campionatului Mondial de Pescuit la Crap, gazduit de Franta si desfasurata, timp de trei zile, pe Lac du Bourdon, s-a incheiat cu un rezultat excelent pentru nationala noastra de crap.
 
cm crap 2016 franta romania
 
Pescarii romani au obtinut o noua medalie de bronz, in proba pe echipe. In cele 72 de ore a fost o intrecere acerba, care ne-a tinut cu sufletul la gura pe toti, iar Romania s-a aflat mereu pe podium, osciland intre pozitia 1 si 2.
 
cm crap 
Romania a incheiat astfel Campionatul Mondial de Pescuit la Crap, din Franta, pe locul 3, dupa Rusia si Lituania, doua surprize pe podium.
 
pescuit crap franta 
Anul trecut, acelasi lot Carp United, a reusit, la proba de individual, prin echipa Bogdan Dragan - Mihai Pripon sa cuceareasca aurul mondial.
Este o noua performanta pentru acest lot format, care a reusit sa castige ultimele 3 editii ale Campionatului de Pescuit.
 
clasament final cm crap 2016 
Crapmania.ro 
8 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • sâmbătă, 24 septembrie 2016 23:15

    viorel ionescu : Ati vazut, suntem buni!Felicitari concurentilor nostri,am batut 24de tari printre care si tara organizatoare care probabil au facut teste no limit si l-a invatat pe peste cu nada lor,dar si Anglia ,patria sculelor adevarate si unde s-a inventat nodul fara nod.Fire intinse compatriotilor si sa fiti iubiti!

  • sâmbătă, 24 septembrie 2016 23:44

    Bozdoc Liviu George : Felicitari !

  • duminică, 25 septembrie 2016 00:01

    dragos constantin : Felicitari tuturor pentru efortul depus si pentru perfomanta !

  • duminică, 25 septembrie 2016 11:15

    Calin Visoianu : Felicitari intregului lot pentru minunata performanta. Doctor Fishing ii multumeste in mod special lui Bogdan Dragan pentru increderea in ingredientele Sticky Baits pe care le-a utilizat in formula nadelor destinate acestui campionat. Bravo baieti!

  • luni, 26 septembrie 2016 21:24

    victoras petcu : Felicitari tuturor celor care au contribuit la aceasta performanta !!!