Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Targ de pescuit la Brasov in aceasta toamna.

vineri, 21 septembrie 2018
Fishing & Outdoor Expo este singura expoziție de pescuit și outdoor din Romania ce are loc atât in Timișoara, cât și în Brașov.
 
Ediția de toamnă va avea loc la Sala ITC din orașul Brașov, în perioada 9-11 noiembrie 2018. Participanții se vor putea bucura atât de ofertele prezente în standuri, cât și de surprizele pregătite de organizatori.
 
expo pescuit brasov 
 
Această ediție va găzdui peste 30 de brand-uri de renume care își vor face simțită prezența prin diversitatea de articole și accesorii, la cele mai bune prețuri de pe piață. Doritorii sunt așteptați, nu doar să achiziționeze și să selecteze din gama largă de articole, nade sau momeli, ci și să schimbe experiențe legate de pescuitul sportiv.
 
„De asemenea, ne dorim diversitate și calitate în rândul articolelor și echipamentelor expuse de partenerii noștri. Acest lucru nu ar fi posibil, decât prin colaborarea de lungă durată pe care o desfășurăm majoritatea, prin deschiderea față de noi expozanți și prin interesul de care dau dovadă vizitatorii noștri.”, ne-a declarat Dragos Bostioca, directorul evenimentului.
 
Pentru a facilita accesul tuturor pasionaților, INTRAREA este GRATUITĂ.
 
Evenimentul este susțiunut și promovat de Kiss FM, Magic FM, Pescotim, Szalt, Rulotism.ro, Crapmania.ro si Pescamania.
 
LOCALIZARE: PAVILION A – ITC Brasov (International Trade Center – Blvd. Alexandru Vlahuta nr.10)
 
PERIOADA: 09.11.2018 – 11.11.2018
 
PROGRAM VIZITATORI:
 
VINERI - SÂMBĂTĂ: 10:00-18:00
DUMINICĂ: 10:00-15:00.
 
Detalii si ultimele noutati le puteți regăsi pe pagina oficiala de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/foexpo/
Telefon contact: 0748320256
 
targ pescuit brasov 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.