Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Timisoara se pregateste de cea mai mare expozitie de pescuit și outdoor din partea de Vest a tarii.

miercuri, 31 ianuarie 2018
Fishing & Outdoor Expo, cea mai mare expoziție de profil din partea de Vest a țării, va avea loc la Hotel Senator Timișoara, în perioada 23-25 februarie 2018. Ediția 2018 îi întâmpină pe vizitatori cu ultimele articole de pescuit, outdoor și vehicule. Participanții se vor putea bucura de tombole și alte surprize, iar persoanele care apreciază calitatea produselor tradiționale sunt așteptate la standurile specifice.
 
targ timisoara pescuit 2018 
 
Această ediție va găzdui peste 40 de brand-uri de renume, precum:  Senzor Planet, Dudi Bait, Secret Baits, Carp Plus, Mille Maistro, Pepe Carp Baits si multi altii, care își vor face simțită prezența prin diversitatea de articole, accesibile la cele mai bune prețuri de pe piață. Doritorii sunt așteptați nu doar să achiziționeze și să selecteze din gama largă de nade sau momeli, ci și să schimbe experiențe legate de pescuitul sportiv. Alte 10 standuri vor fi ocupate de către producători din diferite domenii, meniți să le ofere celor mai puțin împătimiți de actvitățile outdoor, o varietate de produse bio, tradiționale, decorațiuni și accesorii.
 
Ca în fiecare an, ne dorim diversitate și calitate în rândul articolelor și echipamentelor expuse de prietenii noștri. Acest lucru nu ar fi posibil, decât prin colaborarea de lungă durată pe care o desfășurăm majoritatea, prin deschiderea față de noi expozanți și prin interesul de care dau dovadă vizitatorii noștri.”, spune Dragos Bostioca, unul dintre organizatorii evenimentului.
 
Intrarea este GRATUITĂ. Evenimentul este susțiunut și promovat de Kiss FM Timișoara, Magic FM, Pescotim, Szalt, Rulotism.ro, balustradetm.ro, iar afisele expoziţiei le puteți regăsi în judetele Timis, Caras Severin, Arad si Bihor.
 
LOCALIZARE: PAVILION EXPOVEST – COMPLEX SENATOR TIMIȘOARA (Calea Lugojului, Nr.7)
PERIOADA: 23.02.2018 – 25.02.2018
 
PROGRAM VIZITATORI:
VINERI - SÂMBĂTĂ: 10:00-20:00
DUMINICĂ: 10:00-15:00
 
Detalii si ultimele noutati le puteți regăsi pe pagina oficiala de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/expotm/
Telefon contact: 0748320256
 
Dragos Bostioca
Organizator
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.