Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Un roman a stabilit recordul la crap comun in Bosnia si Hertegovina.

vineri, 27 octombrie 2017
''Cea mai tare partida din viata mea a avut loc in perioada 8-15 octombrie pe lacul Pelagicevo din Bosnia si Hertegovina, unde am fost insotit de inca alti 3 prieteni. Pot spune ca a fost o iesire neprogramata, deoarece initial voiam sa mergem pe lacul Zajarki, dar acolo se anuntau foarte multi pescari si s-a ivit aceasta ocazie de a merge din nou pe acest lac unde fusesem si la inceput de septembrie, cand am reusit sa prind 7 crapi peste 20 de kilograme si un crap oglinda de 30,6 kg.
 
pescuit bosnia 
Ajuns pe Pelagicevo am dat de o vreme excelenta, cu putina lume pe balta si m-am asezat pe standul 8. Colegii meu au ocupat locurile 1, 5, respectiv 6. Am nadit exclusiv cu boiliesuri, 3-5 kg pe zi, ajutat de cobra, deoarece aveam o durere de spate si nu am putut sa dau cu spomb-ul, cum e moda la Pelagicevo. Tot ce-am mai avut la mine precum pelete, seminte, le-am aruncat in  apa la mal la finalul expeditiei.
 
pescuit crap 
pescuit in bosnia 
Am pescuit lejer, la distante de 80-90 metri, folosind monturi simple, clasice cu plumb pierdut, o bila de 20 mm (un fishmeal pe baza de Belachan, facut de mine), carlige numarul 6. Am reusit sa prind 22 de crapi, dintre care 18 over 19 kg, iar cel mai mic 17,8 kilograme. (printre cei mai mari se numara exemplare si de 26,6 sau 27,2 kg) si nici acum nu imi pot explica acest succes, care a fost secretul mediei asa mare.
 
crap record 37,4 kg bosnia 
crap record 37,4 kg bosnia 
Recordul a fost prins la ora 5 dimineata, iar pozele au fost facute la 7,30 cand a venit administratorul lacului, iar cantarirea am facut-o impreuna cu cei 2 colegi din Arad.
 
Record a fost prins la ora 5 dimineata, iar pozele au fost facute la 7,30 cand a venit administratorul lacului, iar cantarirea am facut-o impreuna cu cei 2 colegi din Arad. Crapul comun ce a cantarit 37,4 kilograme este fostul record al lacului si al Bosniei, fiind prins anul trecut la greutatea de 36,5 kg. Interesant este ca acelasi peste am reusit sa-l capturez in anul 2015, fiind un peste cunoscut al baltii (se prinde de 4-5 ori pe an), iar atunci avea doar 28,8 kilograme. 
Crapul comun ce a cantarit 37,4 kilograme este fostul si actualul record al lacului si al Bosniei, fiind prins anul trecut la greutatea de 36,5 kg. Interesant este ca acelasi peste am reusit sa-l capturez in anul 2015, fiind un peste cunoscut al baltii (se prinde de 4-5 ori pe an), iar atunci avea doar 28,8 kilograme.
 
 
Inedit este faptul ca am reusit sa-l prind in ziua de vineri, 13 octombrie si a fost al 13-lea peste al partidei.'', asa si-a incheiat povestea pescarul Ovidiu Havran, membru al comunitatii Carpbook.
 
Crapmania.ro
4 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.