Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Unicul Capitan.

marți, 23 iulie 2019
cornel rosioru 
A fondat si a condus APCR, prima forma de asociere a pescarilor de crap din Romania, devenita ulterior asociatie de cluburi. A fost un vizionar, in 2003 spunea: "Este bine sa fie concursuri, cat mai multe concursuri!" La vremea respectiva in Romania se organizau 2-3 concursuri de pescuit la crap pe an. A avut initiativa primului concurs de selectie in vederea alcatuirii lotului national.
 
pescuit 
Cinci ani consecutivi (2004-2008) lotul national de pescuit la crap al Romaniei nu a dus lipsa de nimic, a fost finantat la antrenamente si deplasari in strainatate pentru mondiale. Basca, o cupa mondiala in America facuta tot pe banii lui. A organizat evenimente si competitii, a atras fonduri si a iubit teribil aceasta disciplina. A trait si a ars pentru pescuit.
 
pescuit 
Unul dintre primii utilizatori ai forumului nostru, dar primul si unicul capitan (cum i-au spus apropiatii), Cornel Rosioru, zis LV...
 
pescuit 
Crapmania.ro
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.