Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Vrei partida vietii? Timp de 2 zile pescuieste alaturi de Claudiu Costache la Tancabesti. GRATIS.

miercuri, 29 mai 2019
Mimteam lanseaza Tombola Verii. Cum poti castiga o super partida de pescuit, alaturi de unul dintre cei mai buni cunoscatori ai lacului Tancabesti?
 
pescuit la crap tancabesti 
Tancabestiul este un lac elitist, cunoscut pentru capturile capitale, dar si pentru frumusetea peisajelor oferite. In perioada 22-23 iunie 2019, de sambata pana duminica, poti sa pescuiesti gratis aici, doar cu putin noroc.
 
Cum trebuie sa te pregatesti?
 
Cu nimic. Lansetele, mulinetele, nada, monturile - le lasi acasa. In aceasta partida, Claudiu Costache ti le da pe ale lui. In plus, beneficiezi de vasta lui experienta, castigata in multi ani de pescuit pe acest carpodrom. Suna bine?
 
Ce trebuie sa faci pentru asta?
Participi la Tombola Verii, organizata de Mim Team Romania.
 
produse mim team 
Care sunt regulile?
 
- Cumperi produse de pescuit de minimum 300 de lei din portofoliul brandurilor Owner, MAD, DAM, RADICAL, ASSO in perioada 29.05-19.06.2019, fotografiezi bonul sau factura si o postezi in comentariu la evenimentul de pe facebook, special creat pentru acest concurs. Il gasesti aici;
 
- Bonul sau factura pot avea orice valoare si pot contine orice produse, atat timp cat se regasesc in lista si produsele ale marcilor mai sus mentionate cu valoarea de minimum 300 de lei (suma cumulata din unul sau mai multe articole);
 
- Nu conteaza de la ce magazin partener le achizitionezi, fizic sau online;
 
- In data de 20.06.2019 cu ajutorul www.random.org extragem castigatorul, care va fi anuntat pe pagina evenimentului;
 
- In perioada 22-23 iunie 2019 pleci la pescuit la Two Lakes Two Brothers, pe lacul de concurs.
 
claudiu costache 
Deci, nu uita. Nu platesti partida, nu iti pregatesti sculele, nu iti faci monturi, nu legi carlige, nu iti faci nada, nu umpli masina ca si cand ai pleca la razboi. Pleci cu mainile in buzunar la pescuit pe un super lac, alaturi de un super pescar in cautarea unor super crapi.
 
Fire intinse!
 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.