Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

A fost prins cel mai mare crap siamez din lume. Cantareste 105 kg si a intrat in Cartea Recordurilor!

joi, 4 iulie 2019
Un britanic a prins cel mai mare crap siamez din lume, intr-un lac din Thailanda. Monstrul pe care a reusit sa-l scoata la mal cantareste 105 kilograme si a fost nevoie de trei oameni pentru a-l ridica.
 
world carp record
 
John Harvey, un britanic in varsta de 42 de ani este un investitor imobiliar care a locuit in ultimii 14 ani in Pattaya, Thailanda, impreuna cu prietena lui, Jenny Jaikumkao, de 33 de ani, a declarat ca a fost anxios in timpul intregii experiente de teama sa nu ii scape cumva din carlig trofeul..
 
El a marturisit ca s-a luptat cu crapul urias aproximativ 80 de minute si ca greutatea si puterea pestelui au facut misiunea de a-l aduce la mal foarte grea.
 
"A fost foarte stresant pentru ca nu am vrut sa fac vreo greseala.", a spus el.
 
carp siamez record 
"Era absolut enorm, imaginile nu sunt tocmai relevante. A fost atat de greu sa obtinem o aderenta adecvata asupra pestelui, era imens.
 
Sa fiu titularul unui record mondial este singura pretentie la faima pe care o voi avea vreodata - am aratat tuturor fotografiile pestelui de cand l-am prins. Sunt doar un pescar neprofesionist, asa ca mi-a parut rau pentru unii dintre ceilalti pescari din zona care cheltuiesc mult mai multi bani si nu prind pesti nici macar pe aproape la fel de mari".
 
Britanicul a sarbatorit faptul ca a intrat in Cartea Recordurilor cumparand bere pentru toti cei care se odihneau in jurul lacului.
 
siamez carp 
Siamezii sunt cele mai mari specii de crap din lume si se gasesc in mod natural in bazinele raurilor din Asia.
 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • duminică, 7 iulie 2019 04:52

    valter barbu : Mi-a placut astam, ca '' mi-a parut rau pentru unii dintre ceilalti pescari din zona care cheltuiesc mult mai multi bani si nu prind pesti nici macar pe aproape la fel de mari".Si mie imi pare rau de el ,ca nu s-a putut bucura complet ,cand se poza cu dihania, se gandea la nelinistile provocate pescarilor profesionisti)