Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Cel mai mare somn inregistrat vreodata.Unde a fost prins si cat a masurat monstrul?

duminică, 1 octombrie 2017
cel mai mare somn prins vreodata
 
Jean-Christophe Conejero a devenit celebru după ce zilele trecute a reuşit să prindă în lansetă cel mai mare somn capturat vreodată. Este vorba despre un peşte care măsoară 2,74 metri. Vechiul record a fost stabilit în 2015, tot în Franţa, când a fost prins un somn cu un centimetru mai scurt decât cel de acum, 2,73 centimetri şi cu o greutate de 130 de kilograme.
 
Pescarul a avut nevoie doar de 10 minute pentru a scoate ”bestia” din apă. Bărbatul a recunoscut că ”a avut mare noroc” să prindă ”peştele vieţii”. De altfel, râul Tarn a devenit cunoscut pentru peştii uriaşi care există aici. Frecvent, pescarii scot din apă somni de peste doi metri şi tot mai mulţi împătimiţi ai acestui sport din toată lumea vin aici din acest motiv.
 
Jean-Christophe Conejero este pescar sportiv de meserie, trăieşte în Germania, aproape de graniţa cu Franţa şi obişnuieşte să călătorească în toată lumea în căutare de capturi record.
 
 
Sursa: Prosport.ro 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.