Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Crap comun 40 kg

joi, 29 decembrie 2011
Celebrul lac Rainbow, aflat in sudul Frantei, langa Bordeaux, “produce” in ultimele doua luni recorduri pe banda rulanta. Ultimul a fost inregistrat chiar in ajunul Craciunului, pe 24 decembrie, cand a fost prins un crap comun de 40 kg (88 lb)! Noul record de la Rainbow in apartine lui Ben Cooper (foto 1), pestele fiind cunoscut drept “Eric’s Common”.
 
 
Acest exemplar ameninta sa-l detroneze pe “Mary”, “mustaciosul” de 40,400 kg, “regele incoronat” capturat de germanul Markus Pelzer in iunie 2011.
 
Mai multe site-uri britanice de pescuit au publicat incepand cu noiembrie stiri cu numeroase capturi de peste 36 kg (80 lb), toate purtand “marca” Rainbow. In “Angling Times” s-a scris despre exemplarul denumit “Ken Dodd”, un crap “oglinda” de 39,800 kg (foto 2), in timp ce pe alte bloguri de “crapisti” s-a povestit despre cel putin 4 exemplare de crap comun (peste 36 kg) capturate in acest lac faimos pe finalul anului.
 
Alta vedeta cu solzi din Rainbow Lake care a ajuns pe salteaua de primire in ultimul timp este “Briggs”, un crap oglinda – fost record mondial – care a tras la cantar 42,600 kg.
 
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
Momentan nu există comentarii.