Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Crapi siamezi

vineri, 13 mai 2011
Crapul gigant siamez, Catlocarpio siamensis, este cea mai mare specie de crap din lume. Acesti pesti migratori se gasesc numai in bazinele raurilor Mae Klong, Mekong si Chao Phraya. Reprezinta o sursa de hrana foarte gustoasa, lucru care a dus la declinul serios al speciei in ultimii ani.
 
 
 
BANGKOK, Tailanda 2007 – Aici, recordul mondial pentru cel mai mare crap prins la lanseta, a fost revendicat de Kik, un pescar localnic care lucreaza ca ghid in echipa Jean-Francois Helias’ Fishing, in mare parte pentru pescarii sportivi din Europa. El a declarat ca pestele a fost prins la o lanseta facuta acasa si ca urmarea sa prinda, de fapt, somn de Mekong. In loc de somn a reusit sa prinda acest „micut”, care a fost unul dintre cei 5 introdusi in lacul Bung Sam Lan, acum 27 de ani.
 
 
 
 S-a estimat ca acest crap ar cantari in jur de 120 kg, poate un pic mai mult. Vestea a facut incojurul lumii si a atras, in aventura Asiei, din ce in ce mai multi pescari sportivi dornici de a prinde captura vietii.
 
 
 
Crapmania.ro
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.