Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Incepe cel mai mare targ de pescuit din Europa - Efftex 2015

miercuri, 27 mai 2015
Avanpremiera EFFTEX.
 
 
 
Punctul critic al anului în calendarele multor companii internationale de pescuit a sosit în sfârșit. Este timpul EFTTEX și Tackle Trade World este la îndemână pentru a vă ajuta să aveți un eveniment de succes, în mai multe moduri. De-a lungul ultimelor ediții, EFTTEX, târgul comercial de pescuit numarul unu in Europa, s-a bucurat oarecum de o renaștere. După un an relativ dificil la Paris în 2012, spectacolul s-a indreptat spre Viena, Austria, în 2013, cu așteptări mediocre, dar a produs un spectacol foarte plăcut și de succes pentru mulți. Succesul a fost repetat din nou anul trecut la Bruxelles, atunci când un public peste asteptari și o paleta foarte largă de expozanți internaționali au venit să-si prezinte produsele.
 
Astfel, anul 2015 a parut intotdeauna că detine rețeta corecta pentru a fi o reușita. Apetitul industriei pentru aceasta expozitie reinventata pare să existe din nou, iar ultima dată când a avut loc în locația din acest an de la Varșovia, Polonia, a raportat unul dintre cele mai bune participari din ultimii 15 ani.
 
Polonia este cu siguranță o propunere atractivă pentru multe branduri internationale de pescuit în această vară. Este hub-ul regiunii Europei de est, care este în creștere într-un ritm mult mai rapid decât vecinii săi din vest. Acesta oferă posibilitatea de a va stabili brand-ul în mai multe piețe neexploatate in tarile din jur și, de asemenea, să profitati de marea masa de pescari din aceste națiuni. Desigur, EFTTEX este un spectacol internațional, iar oamenii de afaceri din toată Europa și chiar din lume se vor deplasa catre el oriunde se va organiza. Dar, exista cu siguranta un sentiment ca acest show va permite in mod special firmelor de pescuit sa acceseze o piata pentru care s-au luptat prin diverse mijloace anterior.
 
Accesul in Varșovia este relativ ușor de realizat, pe calea aerului sau rutier, și natura sa compacta face ca centrul expozițional sa fie bine situat raportat la apropierea de centrul orașului. Nu vor exista plimbari lungi și costisitoare cu taxiul pentru a experimenta un targ de calitate și bun divertisment seara. În fiecare an este o nouă provocare pentru conducerea EFTTA în încercarea de a organiza un spectacol internațional de succes într-o tara diferita, dar eforturile sporite și profesionalismul au fost atent observate de TTW în ultimii ani. Ne asteptam ca Polonia sa dovedeasca un show roditor pentru expozanti si vizitatori deopotrivă și așteptăm cu nerăbdare să te vedem acolo!
 
 
 
Programul expozitiei este urmatorul:
 
Joi, 11 iunie: 09-17:30
Vineri, 12 iunie: 10-17:30
Sambata, 13 iunie: 10-16:00 
 
Puncte de interes EFTTEX 2015
1 - Expozanți internaționali. Nu va fi doar un număr mare de companii poloneze și europene la acest targ, dar, de asemenea, firme din America de Nord și Asia. Sa fiti cu ochii in patru!
2 - Cel mai bun si nou produs de vitrina Aici este locul unde puteți vedea eforturile colective de inovare ale intregii industrii de pescuit într-un singur loc. Ar trebui să fie o prioritate pe lista cu obiective!
3 - Oferte Nu la fel de comune cum se intampla in cazul ICAST, dar multi expozanti vor avea oferte speciale pentru contractele incheiate la show.
4 - Sfaturi de afaceri. Nicăieri nu veti gasi o adunare de minți din industria pescuitului ca la EFTTEX. Profitați de seminarii, consiliere si sfaturi de copyright de la echipele din show.
5 - Oportunități de seara Încercați să participe la Cina de Gala, dacă puteti, este o modalitate foarte bună de a discuta intr-un mediu mai putin formal. Pe de alta parte, puteti organiza cine cu clienti sau potentiali clienti.
 
Sursa:
 
 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.