Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Recordul mondial la crap comun

marți, 21 iulie 2020

Imensul peste din imagine este recordul mondial la crap comun si a fost capturat in luna iunie a anului trecut de catre britanicul Terry Harbert pe lacul Serene din Franta.

pescuit la crap

Dupa prinderea monstrului de 101 lbs 6oz (46 kg), cunoscut sub numele de The Big Girl, Terry a devenit doar al cincelea englez care a prins un crap de peste 100 lb.

pescuit la crap

Situat in inima regiunii Champagne, lacul Serene este o mica balastiera de 6 hectare si detine o multime de crapi de talie mare. Proprietarul lacului, John Ashford este originar din Folkestone, Kent, iar el a spus povestea lacului si a crapului record mondial.

John a declarat pentru Angler's Mail: "The Big Girl (Fata cea mare) a crescut rapid si  a ajuns la 94 lb 4 oz (42,75 kg), in urma cu un an. Am fost surprins si incantat sa o vad iesind la peste 100 lb. Am fost bucuros ca a fost prinsa de unul dintre clientii nostri fideli. Terry nu este pasionat de nicio publicitate personala, dar stiu ca a prins pestele folosind un wafter CC Moore.

lake serene franta

Dupa un deceniu de excursii de pescuit in Franta, am achizitionat acest lac fara peste in el, in urma cu 17 ani. Initial, am inchiriat de la compania de pietris si apoi am cumparat.

Am populat-o cu 2,6 tone de pesti de mici dimensiuni, deoarece nu ne puteam permite unii mai mari, asa ca toti pestii au crescut sau s-au nascut aici in lac.

Pescuitul este de acum rezervat pentru anul urmator si ne bazam exclusiv pe reintoarcerea clientilor fideli si nu ne promovam niciodata", a adaugat John.

Sursa: Angler's Mail

2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.