Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Romani la pescuit in Belgia si Olanda.

vineri, 6 octombrie 2017
Andrei Nistoroiu este un pescar plecat din Romania in urma cu 5 ani si e mandru sa ne povesteasca ce rezultate are la partidele sale de pescuit din Belgia si Olanda. Ne-a trimis cateva fotografii ale sale si e gata sa ajute orice pescar roman care merge la pescuit in aceste tari.
 
pescuit in belgia
 
"Va salut dragi pescari din Romania si din afara tarii.  Pe parcursul celor 5 ani de pescuit in afara Romaniei, mai exact in Olanda si Belgia tin sa mentionez ca totul a fost ca un vis, niste partide de toata frumusetea cu capturi foarte importante.
 
pescuit in olanda 
Pescuitul in Belgia, cat si in Olanda se face cu doua lansete, maximum trei. Sunt exceptii, pe canale in Olanda, unde se poate pescui cu 4 lansete.
 
pescuit in belgia 
Pescuitul in aceste tari se practica atat ziua, cat si noaptea in conformitate cu regulile fiecarui club in parte. Se plateste o taxa pe an, care este foarte mica, in jur de 30-50 de euro pentru o persoana.
 
pescuit in belgia 
pescuit la crap in olanda 
Se poate planta, dar nu peste tot. De exemplu in Olanda am dat de o balta micuta, de aproximativ 5-6 hectare in orasul Valkenburg, cu exemplare de pana la 19,5 kg. Pescuitul se face si plantat, fara niciun fel de problema si ziua si noaptea intre lunile martie si septembrie.
 
pescuit in belgia 
pescuit in belgia 
In Belgia, in orasul Paal, pe balta Paalse Plas nu este permis plantatul si poti sa pescuiesti doar in timpul zilei. O apa frumoasa, cu deschizatura mare, adanca, unde sunt crapi de pana la 30 kg.
 
pescuit in olanda 
Va prezint de-a lungul textului cateva fotografii cu capturile prinse in aceste locuri pentru pescarii care vor sa incerce aceste locuri foarte frumoase din aceste tari. Nu ezitati sa mergeti la pescuit pe baltile din Europa pentru ca veti avea amintiri superbe, iar capturile pe masura.
 
pescuit in olanda 
Se poate campa peste tot fara probleme. Malurile sunt foarte ingrijite, iar curatenia este la ea acasa.
 
pescuit in olanda 
Daca va planificati o iesire pe vreun lac din Olanda sau Belgia va stau la dispozitie cu orice informatie, ajutor pe care vi le pot oferi. Adresa mea de email este nistoriuandrei@yahoo.com
 
Va urez fire intinse!"
 
Andrei Nistoroiu 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • luni, 9 octombrie 2017 08:39

    valter barbu : Preturi bune ,daca e sa comparam cu ce e la noi.Cu 30-50 euro,asa cat costa un abonament /an in Belgia si Olanda ,la noi nu platesti nicio partida de cateva zile...