Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Sportivii din Rusia şi Belarus au fost excluşi de la Campionatele Mondiale de Pescuit

vineri, 4 martie 2022

Ca o consecință a invaziei Ucrainei, Confederația Internatională de Pescuit Sportiv (CIPS) a anunţat că a luat decizia de a exclude temporar sportivii din Rusia şi Belarus de la toate campionatele internaționale organizate sub egida FIPS/CIPS.

rusia si belarus interzis la pescuit

CIPS/FISP și-a motivat decizia în conformitate cu Statutul său, care la art. 2 afirmă că sarcina cea mai nobilă a CIPS este promovarea păcii și înțelegerii popoarelor, în concordanță cu principiile idealului olimpic.

Ediția 2022 a Campionatului Mondial de Pescuit la Crap trebuia să se desfășoare în acest an în Ucraina. Forul international n-a anunțat încă o decizie cu privire la noua gazdă a campionatului, în condițiile în care este cert că acest eveniment nu se va mai putea desfășura în Ucraina. 

În urma agresiunii Ucrainei de către Rusia și Belarus au existat decizii similare in mai toate sporturile.

ucraina la cm crap

În ultimii ani, selecționata de crap a Ucrainei a fost în mare formă și reușit să câștige Campionatul Mondial de Pescuit la crap în 2017, respectiv 2018. 

Crapmania.ro

Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.