Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Eliberarea permiselor de pescuit a fost suspendata. Motivul e absurd!

vineri, 9 februarie 2018
Un comunicat postat pe site-ul Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura, anunta ca incepand cu data de 12 februarie si pana cel tarziu 5 martie 2018 nu se vor mai elibera permise de pescuit recreativ datorita procedurii de achizitie a unui nou lot de permise.
 
permise pescuit 2018
 
"Vă facem cunoscut că, începând cu data de 12.02.2018 până cel târziu 05.03.2018, nu se vor mai elibera permise de pescuit recreativ datorită procedurii de achiziție a unui nou lot de permise.
Precizăm că se vor putea ridica un număr maxim de 3 permise/persoana imputernicită de la sediul central din str. Transilvaniei nr.2, Sector1, Bucuresti.
 
Se vor elibera permisele de pescuit recreativ doar solicitantilor care au domiciliul in Bucuresti sau in județul Ilfov. Pentru solicitantii care domiciliază in alte județe, permisele se vor elibera de Serviciile regionale din cadrul Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultură,", noteaza site-ul anpa.ro
 
Sursa: Anpa.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.