Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Pana in perioada de prohibitie se poate pescui pe baza permisului ANPA din 2017.

luni, 26 martie 2018
permis pescuit anpa 
IN ATENȚIA PESCARILOR RECREATIVI SAU SPORTIVI
 
Va aducem la cunoștință ca până la data de 07.04.2018, când intra în vigoare Ordinul nr.8/174/16.02.2018 privind stabilirea perioadelor și zonelor de prohibiție a pescuitului, precum și a zonelor de protecție a resurselor acvatice vii în 2018, pescarii recreativi pot desfășura activități de pescuit recreativ pe Dunăre și brațele sale, Marea Neagră și habitatele piscicole naturale necontractate de către asociațiile de pescari recreativi, în baza permiselor de pescuit recreativ emise și eliberate de A.N.P.A. pentru anul 2017.
 
Menționăm că s-a recurs la această variantă pentru pescuitul recreativ, deoarece pentru al doilea lot de permise de pescuit recreativ pentru anul 2018, procedura de achiziție publică se află în derulare, ea nefiind finalizată.
 
Astfel, pescarii care nu au intrat in posesia permisului de pescuit ANPA pentru anul 2018, o pot face pe baza celui din 2017 pana in data de 7 aprilie. Ulterior acestei date se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si al altor vietuitoare acvatice in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile.
 
Sursa: Anpa.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.