Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

PROIECT ORDIN. In ce perioada e prohibitie la pescuit in 2020?

miercuri, 18 decembrie 2019
Pe site-ul Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura a fost publicat proiectul de ordin privind stabilirea perioadelor si zonelor de prohibitie a pescuitului, precum si a zonelor de protectie a resurselor acvatice vii in anul 2020.
 
prohibitie 2020 
Potrivit documentului emis de Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, respectiv Ministrul Mediului Apelor si Padurilor, se instituie masuri de prohibiție pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 04 aprilie – 02 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durată de 45 de zile, in perioada 19 aprilie – 02 iunie inclusiv, cu exceptiile prevazute in prezentul ordin.
 
pescuit la crap 
Pentru 2020, in prezentul proiect de ordin, nu se specifica nimic despre restrictiile impuse anul acesta cu privire la eliberarea tuturor capturilor de stiuca si crap (catch & release) in Delta Dunarii.
 
Documentul complet poate fi accesat in link-ul de mai jos:
 
Crapmania.ro
Foto: Claudiu Costache 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ...
Comentarii
Momentan nu există comentarii.