Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

4Carp prelungeste oferta la boiliesurile cu peste 400 de podiumuri in palmares.

miercuri, 28 martie 2018
Producatorii de la 4Carp au anuntat ca vor continua online oferta 2+1 GRATIS inceputa la Fishing & Hunting EXPO si ca prelungesc termenul pana in data de 1 aprilie, fata de 25 martie cum fusese programat initial.
 
Promotia vine in intampinarea pescarilor care nu au reusit sa ajunga la evenimentul desfasurat la Romexpo saptamana trecuta.
 
4carp site 
Pentru ca pe site nu s-a putut implementa oferta 2+1 GRATIS, cei de la 4Carp au decis sa acorde discount de 33,33% la toate produsele pe care le comercializeaza, astfel la achizitionarea a 3 produse cu aceasta reducere pretul platit va fi egal cu cel din oferta 2+1.
 
De retinut este si ca produsele trebuie sa fie din aceeasi categorie, insa se pot alege si game si marimi diferite (Exemplu: Puteti comanda un kg de bile Extasy solubile de 24mm, unul de Magnum tari de 20mm si primiti gratuit un al treilea kg de bile la alegere. (Exemplu: Frankfurter solubile de 20mm).
 
Cei interesati pot accesa site-ul www.4carp.ro, iar pentru comenzile de peste 100 de lei transportul este gratuit. 
 
4carp.ro 
Sursa: 4Carp.ro 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.