Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

A fost infiintat primul Club Profesionist de Pescuit la Crap din Romania

duminică, 20 iulie 2014
Claudiu Popa și Cristian Aciubotăriței au pus bazele primului Club Profesionist de Pescuit la Crap din România. Cei doi fondatori cu experiență în domeniul pescuitului la crap și-au propus să își unească forțele, cunoștințele și resursele financiare pentru a îi promova pe cei mai valoroși pescari din România.
 
 
 
Clubul Claumar Insoft Carp Team aduce în România un concept nou, de fidelizare și promovare a celor mai competitivi pescari. Membrii clubului vor beneficia de avantajul de a își putea pune în practică cunoștințele și pasiunea pentru pescuit la crap, într-un cadrul organizat și pe baza unui contract”, a declarat Claudiu Popa, cunoscut producător de nade și pasionat de pescuitul la crap.
 
Orice pescar interesat să devină membru al Clubului Claumar Insoft Carp Team poate transmite intenția de aderare la adresa de email office@ci-carpteam.ro , cu menționarea experienței pe care a dobândit-o în domeniu – participare la competiții, premii obținute etc.
 
Toate cererile primite vor fi analizate de către o comisie cu mare experiență în domeniul pescuitului la crap. Pescarii selectați vor fi invitați să devină membri cu drepturi depline ai Clubului Claumar Insoft Carp Team.
 
Beneficiile membrilor Clubului Claumar Insoft Carp Team:
 
· Încheierea unui contract pe perioadă determinată (cu posibilitate de prelungire), pe durata căruia membrul clubului va fi remunerat;
· Plata contravalorii participării la concursuri și competiții naționale și internaționale;
· Suport pentru antrenament;
· Acces gratuit al tuturor membrilor la baza de antrenament aflată în proprietatea clubului – un carpodrom pregătit la cele mai înalte standarde;
· Acordarea de bonusuri în funcție de rezultatele obținute la competițiile naționale și internaționale.
 
 
 
Pentru a mări baza de selecție și pentru a putea pregăti eficient noile generații de pescari vom organiza în perioada următoare, în cadrul clubului, o Academie de pescuit la crap. Ne vom concentra de asemenea și pe organizarea de tabere adresate copiilor, evident cu activități specifice ce țin de deprinderea tainelor pescuitului la crap”, a declarat Cristian Aciubotăriței, pescar pasionat și fondator al Clubului Claumar Insoft Carp Team.
 
Și nu uitați principalul motiv pentru care merită să vă alăturați primului club profesionist de pescuit la crap din România… Veți face parte dintr-o echipă posibil câștigătoare a următorului campionat național de pescuit la crap!
 
Sursa:
 
 
10 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.