Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Biletele la Fishing & Huntingo EXPO se pot achizitiona acum si online pe iabilet.ro

miercuri, 7 martie 2018
Fishing & Hunting Channel Romania organizează a treia editie Fishing & Hunting Expo 2018 in perioada 22-25 Martie, timp de 4 zile, în Pavilionul Central A de la Romexpo, București, Romania.
 
f h expo 
Fishing & Hunting Expo este cea mai mare expoziție dedicată pasionaților de pescuit, vânătoare, ambarcațiuni, iubitori ai naturii și ai sporturilor, familiilor doritoare de aventură din România.
 
PERIOADA: 22-25 martie 2018
LOC DE DESFĂȘURARE: Pavilionul Central Romexpo
PROGRAM EVENIMENT: Joi-Sâmbătă 10:00 – 22:00, Duminica 10:00 – 15:00
 
FishFest
FishFest își propune să devină un eveniment anual, care să reunească traditiile culinare pescărești din România, prin promovarea culturii gastronomice și folclorice din diferite zone ale țării, care au ca element comun peștele. Se vor promova bucătăriile specifice satelor din Delta Dunării și obiceiurile culturale ale etniilor prezente în zonă, precum și bucătăriile bazate pe carne din pește, din alte zone. În același timp, festivalul va oferi amatorilor de pește un loc unde să se simtă bine și unde pot consuma diferite sortimente de pește și fructe de mare. Atmosfera de festival se va simți prin prezența pe scenă a unor formații și ansambluri folclorice din satele Deltei sau din muzica autohtonă.
 
ACCES
 
Preț bilet întreg valabil o zi (include un cadou pentru primii 1000 vizitatori plătitori din fiecare zi): 30 lei
Preț bilet redus 1 zi pentru copiii între 7-14 ani și pensionarii care prezintă talonul de pensie: 15 lei
Abonament 4 zile (include un cadou): 90 lei, valabil EXCLUSIV ONLINE
Abonament 2 zile (include un cadou): 50 lei, valabil EXCLUSIV ONLINE
Abonament Family (2 adulți+1 copil)(include două cadouri): 70 lei, valabil EXCLUSIV ONLINE
Abonament VIP o zi (include un cadou și acces la zona VIP din cadrul FishFest, mâncare și băutură all-inclusive): 300 lei, valabil EXCLUSIV ONLINE
 
De la orele 18 până la închiderea programului (22:00) intrarea în zona FishFest este liberă.
 
 iabilet.ro
Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, cât și de la casieriile din incinta Romexpo în ziua evenimentului.
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.