Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

BLACK FRIDAY a inceput. Claumar a furat startul. Vezi reducerile.

luni, 2 noiembrie 2020
Claumar Pescar, unul dintre cele mai mari magazine de pescuit din România, a demarat de ieri campania de reduceri promotionale Black Friday. 

claumar pescar black friday

Prima parte a campaniei organizate de Claumar se desfasoara atat in mediul online, cat si in magazinul fizic din B-dul Ghencea, in perioada 1-7 noiembrie, si presupune reduceri de pana la 87% la peste 15000 de produse.

reduceri black friday claumar

Reducerile vor continua apoi pe tot parcursul lunii noiembrie, peste 40.000 de articole si scule pentru pescuit fiind angrenate in promotii.

Interesul pentru cel mai asteptat eveniment de cumparaturi de scule de pescuit a crescut de la an la an.

Inca de la prima editie, Black Friday a atras clienti noi care comanda online pentru prima oara datorita preturilor bune si gamei variate de produse accesibile de oriunde.

Crapmania.ro 

2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • marți, 3 noiembrie 2020 00:07

    alexandru cristian : Lumea chiar mai crede în marketing făcut pe genunchi? La câteva momente de la așa zis ului Black... Friday... Mai multe produse au apărut ca și... Stoc indisponibil.... Rușinică..... Cine o pune botu la vrajeala ieftină.