Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Black Friday 2022 in Pescuit. Afla magazinele participante

marți, 1 noiembrie 2022

Black Friday Pescuit

Black Friday Pescuit 2022. Inceputul lui noiembrie aduce reduceri substantiale la articolele de pescuit.

Magazinele au pregatit oferte pentru o gama variata de scule de pescuit: lansete, mulinete, nade si momeli de crap, mincioguri, fire, carlige, monturi si alte accesorii.

Lista magazinelor de pescuit cu oferte de Black Friday

Reduceri de iarnă la Senzor Planet

Ca si in anii precedenti la Senzor Planet, Black Friday da startul campaniei de reduceri de iarna pentru pescari, care se intinde pe durata intregii ierni

Comenzile peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit. 

reduceri pescuit senzor planet

Vladut Mateianu, managerul companiei nr 1. in Romania producatoare de nade si momeli:

Ne dorim ca in fiecare an in perioada de iarna sa oferim pescarilor posibilitatea de a achizitiona produsele noastre la un pret aproape de cel de achizitie sau uneori chiar sub acesta. Nadele isi mentin calitatea si in anul urmator, iar noi reusim astfel sa lichidam stocurile si sa producem marfa proaspata pentru noul sezon. De asemenea si o mare parte dintre magazinele noastre partenere participa la aceasta promotie pe toata perioada. In aceasta editie a reducerilor de iarna, multe dintre pop-up-uri si boiliesuri/solubile pentru carlig au preturi de lichidare de stoc, datorita faptului ca din 2023 se vor regasi in alte ambalaje, gramaje sau forme.

Reteaua de distributie a Senzor Planet este alcatuita din peste 700 de magazine de pescuit din Bucuresti si din tara.

Consulta lista de reduceri pentru pescuit de la Senzor Planet.

November Sales la Fishing Mall (reduceri cuprinse intre 10-35%)

november sales fishingmall

In perioada 1-30 noiembrie 2022, la cumparaturi mai mari de 100 lei efectuate atat in magazinul fizic din Bucuresti (B.dul Theodor Pallady nr.51N, sector 3, incinta Arcade Auchan Pallady), cat si la comenzi efectuate la magazinul online www.Fishingmall.ro, participantii vor beneficia de livrare gratuita prin curier, oriunde in Romania.

Detalii regulament campanie ➡️ https://bit.ly/3zsUJbG 

Vezi oferta de produse din November Sales FishingMall.ro

Black Friday la Big Fish

Campania promotionala "Black Friday la Big Fish" se desfasoara pe teritoriul Romaniei si in afara ei in perioada 1-30 noiembrie 2022, in magazinul Big Fish cu showroom din str Aurel Vlaicu, nr 126, sect 2, Bucuresti si pe magazinul online www.bigfish.ro

black friday big fish

In campanie sunt incluse mii de produse ale majoritatii producatorilor din portofoliul Big Fish.
Aici puteti consulta ofertele de Black Friday de la BigFish.

Black Friday la Claumar Pescar

Claumar Pescar a dat startul la cea mai mare campanie de Black Friday de la infiintarea companiei din 2002 pana in prezent, promotia fiind valabila toata luna noiembrie in limita stocurilor disponibile.

Am urmarit trendurile de reduceri din piata si am stabilit preturi mai mici decat concurenta pentru campania de Black Friday, declara Claudiu Popa, managerul Claumar Pescar.

claumar pescar black friday

In aceasta campanie sunt peste 100.000 de produse reduse, ce pot beneficiaza de discounturi de pana la 80%.

Vezi aici reducerile de Black Friday de la Claumar Pescar. 

Reduceri de Noiembrie la Marele Pescar

În perioada 1 – 30 noiembrie 2022, peste 70.000 de produse au prețurile reduse cu până la 40%. Le puteți cumpăra atât din magazinul fizic aflat la câteva minute de centrul Bucureștiului (str. Bucur nr. 2), cât și la comandă online, cu livrare gratuită prin curier rapid oriunde în țară.

reduceri marele pescar 2022

Campania este valabila pentru toate articolele de pescuit semnalizate cu procentajul de discount. Vezi aici reducerile de noiembrie de la MarelePescar.ro

Reduceri de sezon la Total Fishing

reduceri de sezon totalfishing

In perioada 1-30 noiembrie 2022 poti beneficia de preturi speciale, reduceri reale intre 10% si 50% la peste 60.000 de articole de pescuit. Oferta cuprinde articole de la cele mai cunoscute brand-uri, si este valabila in limita stocului disponibil.

Vezi aici reducerile de sezon de la TotalFishing.ro

Crapmania.ro

3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • luni, 26 decembrie 2022 13:26

    Therese Poulain : Societatea financiară s-a specializat în toate domeniile. Vă punem la dispoziție oferte pentru toate nevoile dvs. de finanțare cu un împrumut personal și investim în proiectele dvs. majore. și investiți în proiectele dumneavoastră majore. Aceasta este rezervată companiilor și persoanelor serioase care caută un împrumut pentru a-și finanța proiectele. Oferim împrumuturi persoanelor fizice: credite de consum, credite pentru locuințe, achiziții de credite, achiziții de datorii pentru a consolida toate datoriile într-un singur împrumut, împrumuturi școlare pentru studenți, împrumuturi auto. Vă ajutăm să vă finanțați proiectele, cum ar fi construcția casei, a biroului, a afacerii sau a unui proiect care necesită finanțare externă. Persoanele aflate în nevoie ne pot contacta pentru mai multe informații despre oferta de a fi mulțumiți : Email: poulaintherese4@gmail.com