Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Black Friday 2023 in Pescuit. Afla magazinele participante

miercuri, 1 noiembrie 2023

Black Friday Pescuit

Black Friday Pescuit 2023. Inceputul lui noiembrie aduce reduceri substantiale la articolele de pescuit.

Magazinele au pregatit oferte pentru o gama variata de scule de pescuit: lansete, mulinete, nade si momeli de crap, mincioguri, fire, carlige, monturi si alte accesorii.

Lista magazinelor de pescuit cu oferte de Black Friday

Reduceri de iarnă la Senzor Planet

Ca si in anii precedenti la Senzor Planet, Black Friday da startul campaniei de reduceri de iarna pentru pescari, care se intinde pe durata intregii ierni

Comenzile peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit. 

reduceri senzor

Vladut Mateianu, managerul companiei nr 1. in Romania producatoare de nade si momeli:

Ne dorim ca in fiecare an in perioada de iarna sa oferim pescarilor posibilitatea de a achizitiona produsele noastre la un pret aproape de cel de achizitie sau uneori chiar sub acesta. Nadele isi mentin calitatea si in anul urmator, iar noi reusim astfel sa lichidam stocurile si sa producem marfa proaspata pentru noul sezon. De asemenea si o mare parte dintre magazinele noastre partenere participa la aceasta promotie pe toata perioada."

Reteaua de distributie a Senzor Planet este alcatuita din peste 700 de magazine de pescuit din Bucuresti si din tara.

Consulta lista de reduceri pentru pescuit de la Senzor Planet.

Tombola si Black Friday la Fishing Mall

tombola fishing mall

Si pentru ca prietenii si clientii magazinului sa aiba si mai multe beneficii, Fishing Mall lanseaza tot astazi o TOMBOLA ce are ca premiu un cort Fox R-Series 2 Man Giant Bivvy

 

Toate comenzile de peste 150 de lei (TVA inclus) efectuate în perioada campaniei pe site-ul www.fishingmall.ro, în aplicația FishingMall (disponibilă gratuit în Google Play și App Store) și în magazinul fizic Fishingmall din Oradea – West Business Center, Borșului nr.29 K, vor participa la o tragere la sorți, având ca premiu un cort Fox R-Series 2 Man Giant Bivvy.

Tragerea la sorți se va realiza la data de 5 decembrie 2023, ora 12:00. Toți clienții eligibili vor fi introduși în softul random.org, de unde se va extrage în mod aleatoriu un câștigător și o rezervă.

Asadar, o multime de motive pentru a-ti completa trusa de pescuit si a beneficia si de preturi speciale si oferte de nerefuzat. 
Vezi oferta de produse din Black Friday FishingMall.ro

Black Friday la Big Fish

Campania promotionala "Black Friday la Big Fish" se desfasoara pe teritoriul Romaniei si in afara ei in perioada 1-30 noiembrie 2023, in magazinul Big Fish cu showroom din str Aurel Vlaicu, nr 126, sect 2, Bucuresti si pe magazinul online www.bigfish.ro

black friday big fish

In campanie sunt incluse mii de produse ale majoritatii producatorilor din portofoliul Big Fish.
Aici puteti consulta ofertele de Black Friday de la BigFish.

Black Friday la Claumar Pescar

Claumar Pescar a dat startul la cea mai mare campanie de Black Friday de la infiintarea companiei din 2002 pana in prezent, promotia fiind valabila toata luna noiembrie in limita stocurilor disponibile.

reduceri pana la 90% la black friday claumar

Am urmarit trendurile de reduceri din piata si am stabilit preturi mai mici decat concurenta pentru campania de Black Friday, declara Claudiu Popa, managerul Claumar Pescar.

claumar pescar black friday

In aceasta campanie sunt peste 100.000 de produse reduse, ce pot beneficiaza de discounturi de pana la 90%.

Toate comenzile peste 450 lei pe claumarpescar.ro intra automat in tombola pentru un voucher in valoare de 1000 lei.

Vezi aici reducerile de Black Friday de la Claumar Pescar. 

Reduceri de Noiembrie la Marele Pescar

În perioada 1 – 30 noiembrie 2023, peste 70.000 de produse au prețurile reduse cu până la 50%. Le puteți cumpăra atât din magazinul fizic aflat la câteva minute de centrul Bucureștiului (str. Bucur nr. 2), cât și la comandă online, cu livrare gratuită prin curier rapid oriunde în țară.

black friday marele pescar

Campania este valabila pentru toate articolele de pescuit semnalizate cu procentajul de discount. Vezi aici reducerile de noiembrie de la MarelePescar.ro

Black Friday la Total Fishing

totalfishing black friday 2023

In perioada 1-30 noiembrie 2023 poti beneficia de preturi speciale, reduceri reale intre 10% si 60% la peste 60.000 de articole de pescuit. Oferta cuprinde articole de la cele mai cunoscute brand-uri, si este valabila in limita stocului disponibil.

Vezi aici reducerile de sezon de la TotalFishing.ro

Crapmania.ro

3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • luni, 26 decembrie 2022 13:26

    Therese Poulain : Societatea financiară s-a specializat în toate domeniile. Vă punem la dispoziție oferte pentru toate nevoile dvs. de finanțare cu un împrumut personal și investim în proiectele dvs. majore. și investiți în proiectele dumneavoastră majore. Aceasta este rezervată companiilor și persoanelor serioase care caută un împrumut pentru a-și finanța proiectele. Oferim împrumuturi persoanelor fizice: credite de consum, credite pentru locuințe, achiziții de credite, achiziții de datorii pentru a consolida toate datoriile într-un singur împrumut, împrumuturi școlare pentru studenți, împrumuturi auto. Vă ajutăm să vă finanțați proiectele, cum ar fi construcția casei, a biroului, a afacerii sau a unui proiect care necesită finanțare externă. Persoanele aflate în nevoie ne pot contacta pentru mai multe informații despre oferta de a fi mulțumiți : Email: poulaintherese4@gmail.com