Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

BREAKING NEWS FRPS: Popescu debarcat, Carstocea instalat!

sâmbătă, 19 noiembrie 2016
florin carstocea 
Astazi, 19 noiembrie 2016, la sediul Ministerului Tineretului si Sportului, in prezenta unui reprezentat al respectivei institutii si cu un cvorum legal constituit, potrivit statutului FRPS, cele 10 cluburi care au participat au reusit sa-l debarce pe Stefan Popescu de la conducerea federatiei si sa-l numeasca in locul acestuia pe Florin Carstocea, patronul Rig Service si administratorul lacului Corbu din judetul Constanta.
 
stefan popescu demis 
Stefan Popescu nu recunoaste aceste alegeri si probabil ca vor exista reactii in instanta impotriva sedintei si deciziei de astazi.
 
Crapmania.ro 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • sâmbătă, 19 noiembrie 2016 18:27

    viorel ionescu : Sa fie intr-un ceas bun numirea lui Florin Carstocea!Felicitari alegatorilor dar si alesului.

  • sâmbătă, 19 noiembrie 2016 20:32

    rogojanu mihail : prea putine cluburi avem,si aceasta federatie are un paron de balta,foarte aiurea,cum va apara acesta interesele cluburilor,si bineanteles pescarilor?nu imi placa asta deloc

  • sâmbătă, 19 noiembrie 2016 22:58

    valentin vijelie : ce repede vine lumea la masa pusa.... nu ii mai satura dumnezeu pe unii :)))) asa "nebun" cu este Popescu a reusit sa puna cu botu' pe labe pe multi .... acum ca a clarificat oarecum lucrurile cu AGVPS-ul repede au venit fomistii la os..... tara de kkt !

  • luni, 21 noiembrie 2016 08:19

    vladut mateianu : Dar ce s-a intamplat mai exact Vali ?

  • luni, 21 noiembrie 2016 08:20

    vladut mateianu : Popescu o fi nebun, dar nu este prost ! A fost lucrat din interior sau cum ?

  • luni, 21 noiembrie 2016 14:04

    valter barbu : Cata legitimitate sa aiba nenea asta daca a fost ''ales'' de doar o mana de oameni,adica membrii celor 10 cluburi?