Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Ce este Thaumatin-ul?

luni, 27 mai 2013
Thaumatin-ul se numara printre cele mai vandute produse la Select Baits si foarte multi clienti ne intreaba cum sa-l foloseasca si de ce este atat de diferit fata de clasicul zahar sau indulcitorii sintetici.
 
atractanti pescuit 
Avand la baza un extract 100% natural, Thaumatin-ul este in acelasi timp aroma, lichid nutritiv si indulcitor.
 
In comparatie cu zaharul, Thaumatin-ul este mult mai puternic. Pe langa puterea de indulcire, Thaumatin-ul este si un atractant foarte eficient. Toti cei care au deschis o sticla vreodata s-au lasat cuceriti imediat de aroma cremoasa, dulce. Avand la baza un extract 100% natural, Thaumatin-ul este in acelasi timp aroma, lichid nutritiv si indulcitor. Este singurul ingredient din intreaga industrie a nadelor de pescuit care indeplineste toate aceste trei calitati.
 
Nu are aceeasi putere de indulcire precum variantele sintetizate chimic de indulcitori, insa comparativ Thaumatin-ul nu creeaza repulsie in doze mari. Puteti incerca asta pe propria piele, mai bine zis, limba. Punand varful limbii pe marginea unui flacon de indulcitor sintetic prima senzatie va fi de arsura, gustul dulce fiind secundar. Ganditi-va doar ca un crap are simturile mult dezvoltate fata de noi, iar o supradoza de indulcitor poate crea efectul nedorit de repulsie!
 
Gustul Thaumatin-ului este de la inceput foarte placut, persistand pentru mult timp in papilele gustative. Poate fi folosit in retetele de boilies, prepararea semintelor, aditivarea pasturilor, ca ingredient de atractie in dip-uri sau ca potentator al nivelului de tractie al pop-up-rilor sau momelilor artificiale (ex: porumb artficial).
 
Pentru seminte, in special porumb, cele mai bune rezultate le-am avut folosind 5 ml pentru fiecare kilogram de porumb uscat. Pentru a nu pierde din excelentele sale proprietati, adaugati-l in apa in care inmuiati semintele. Nu acoperiti porumbul cu mai mult de 3-4 degete de apa. Cu cat aveti mai putina apa, cu atat dilutia Thaumatin-ului va fi mai mica. Vreti ca boabele de porumb sa absoarba cat mai mult Thaumatin, nu sa se satureze cu apa!
 
porumb pescuit crap 
Pentru seminte, in special porumb, cele mai bune rezultate le-am avut folosind 5ml pentru fiecare kilogram de porumb uscat.
 
Aveti grija sa pastrati continuu porumbul acoperit de apa pentru ca va avea tendinta de a inghiti destul de multa. Cu cat il lasati mai mult la inmuiat, cu atat mai bine. De regula, dupa 4-5 zile se va fierbe usor. In functie de calitatea porumbului, timpul de fierbere difera destul de mult. Regula este ca boaba de porumb sa fie crapata usor dupa fierbere, insa fara a fi foarte moale.
 
Thaumatin-ul este termostabil si nu foarte volatil. Cu toate ca este natural, nu poate fi incadrat in categoria uleiurilor esentiale.
 
RECOMANDARI:
 
mix seminte 
Ideea de baza in amestecurile de nada este sa combine atractia naturala a tuturor semintelor din mix si sa creeze confuzie prin dimensiunile diferite.
 
1. Daca pescuiti cu seminte, incercati sa combinati diferite tipuri intre ele. O combinatie de porumb, porumb rosu, seminte mici (Aniseed Parti-Blend), canepa, spartura de porumb (Crushed Maize) si alune tigrate (Tiger Nuts) poate fi mai eficienta decat orice boilies. Ideea de baza pentru aceste amestecuri este sa combine atractia naturala a tuturor semintelor din mix si sa creeze confuzie prin dimensiunile diferite. Daca veti reusi sa tineti preocupati crapii pe patul de nada cautand sa culeaga toate semintele, atunci puteti fi siguri ca veti avea o partida reusita.
 
ATENTIE: Semintele se prepara in mod diferit, atat ca timp, cat si ca metoda. Amestecati-le dupa prepararea individuala, ideal pe malul apei
 
atractanti crap 
Alaturi de uleiul esential de piper negru (Black Pepper Essential Oil) si acidul n-Butyric, Thaumatin-ul este printre cei mai buni aditivi pe care ii puteti folosi in producerea sau hidratarea pop-up-rilor
 
2. Foarte eficient este si pentru sporirea nivelului de atractie al pop-up-rilor. Alaturi de uleiul esential de piper negru (Black Pepper Essential Oil) si acidul n-Butyric, Thaumatin-ul este printre cei mai buni aditivi pe care ii puteti folosi in producerea sau hidratarea pop-up-rilor. Turnati 3ml din aroma specifica pop-up-ului si 2ml de Thaumatin in cutie si agitati bine astfel incat toate pop-up-rile sa se acopere de lichid. Nu veti da gres, iar pop-up-rile vor fi mai atragatoare ca niciodata!
  
 
pescuit crap select baits 
Succesul Thaumatin-ului Select Baits nu se bazeaza doar pe reclama. Multi pescari au ajuns sa-i acorde atentie dupa ce au vazut cat de eficient este in nada.
 
 
5 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.