Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Ce se intampla cu permisele de pescuit recreativ in 2019?

joi, 20 decembrie 2018
Agentia Nationala pentru pescuit si acvacultura a emis miercuri, o decizie privind prelungirea valabilitatii pentru anul 2019 a permiselor de pescuit recreativ emise de ANPA, in anul 2018 pentru habitatele piscicole naturale, cu exceptia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.
 
permise pescuit 2019 
 
Iata textul deciziei 454 / 18.12.2018:
 
Pana la emiterea de catre Agentia Nationala pentru pescuit si acvacultura a permiselor de pescuit recreativ pentru anul 2019, pescuitul recreativ in habitatele piscicole naturale, cu exceptia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, se va desfasura pe baza permiselor de pescuit recreativ, emise de ANPA in anul 2018 dupa cum urmeaza:
 
a) Pentru Dunare si bratele sale, Marea Neagra si habitatele piscicole naturale necontractate de asociatiile de pescari in scop recreativ, pescuitul recreativ se va desfasura pe baza permisului de pescuit de culoare albastra, emis si eliberat de ANPA in anul 2018, al carui model este prezentat in anexa nr. 2 a Ordinului MADR nr. 60/2017 pentru aprobarea Normelor privind accesul la resursele acvatice vii din domeniul public al statului in vederea practicarii pescuitului recreativ in habitatele piscicole naturale, cu exceptia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.
 
b) Pentru habitatele piscicole naturale contractate de asociatiile de pescari recreativi, pescuitul recreativ se va desfasura pe baza permisului de pescuit de culoare alba, emis de ANPA si eliberat de asociatiile de pescari recreativi in anul 2018, al carui model este prezentat in anexa nr. 1 a Ordinului MADR nr. 60/2017 pentru aprobarea Normelor privind accesul la resursele acvatice vii din domeniul public al statului in vederea practicarii pescuitului recreativ in habitatele piscicole naturale, cu exceptia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, insotit de carnetul de membru al asociatiei care a eliberat permisul, vizat pentru anul 2019.
 
decizie permise pescuit 2019 
decizie permise pescuit 2019 
Sursa: Anpa.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.