Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Cine (mai) este presedintele Federatiei Romane de Pescuit Sportiv?

joi, 6 iulie 2017
Telenovela continua. Tribunalul Alba a anulat hotararile adunarilor generale extraordinare din 19.11, respectiv 9.12.2016 prin care 10 cluburi membre ale Federatiei l-au numit presedinte pe Florin Carstocea, dar si cea prin care Stefan Popescu a exclus cluburile respective din Federatie.
 
stefan popescu frps 
In 19 noiembrie anul trecut, la sediul Ministerului Tineretului si Sportului, in prezenta unui reprezentat al respectivei institutii si cu un cvorum legal constituit, potrivit statutului FRPS, cele 10 cluburi care au participat, alaturi de Cristian Rudeanu, au reusit sa-l debarce pe Stefan Popescu de la conducerea federatiei si sa-l numeasca in locul acestuia pe Florin Carstocea, patronul Rig Service si administratorul lacului Corbu din judetul Constanta.
 
Stefan Popescu n-a recunoscut alegerile si a atacat decizia in instanta, iar in 9 decembrie 2016 a hotarat in urma unei noi adunari generale dezafilierea cluburilor care au votat pentru demiterea sa.
 
cn crap 
"Instanta a anulat Procesul verbal si hotararea AG prin care pucistii s-au ales ca membri ai Biroului federal. Pot fi comparati cu Geoana, care a fost si el o noapte presedinte.", ne-a declarat Stefan Popescu.
 
Intrebat ce crede despre decizia Tribunalului de a anula ambele hotarari ale AG, inclusiv cea in care Stefan Popescu dezafilia cluburile respective, acesta a replicat:
"Si care este problema? Mie imi sunt simpatici. Cu cine ma mai distrez eu daca ii dau afara. Problema este alta. Unii sunt doar afiliati provizoriu, deci nu aveau si nu au drept de vot. Trebuie sa-si completeze dosarele de afiliere si apoi vor trebui votati de Adunarea generala. Asta este realitatea. Deci afilierea lor depinde de votul Adunarii generale. Ea este suverana, nu presedintele. Oricum, actiunea lor va intra in comisia de disciplina pentru a recupera pagubele suferite de federatie. Placerile costa."
 
De asemenea a continuat cu urmatoarele acuze: "Rudeanu o s-o incurce cu Carstocea. I-a dat 10.000 euro ca sa ma schimbe. Si i-a garantat ca o sa reuseasca. Plus banii pe care Carstocea i-a platit ca sa preia CS Lufarul din Constanta pentru a intra in federatie. Concluzia este una singura. Cu banii nu poti face orice, oricati ai avea. Pacat de timpul pierdut."
 
cristian rudeanu 
Pe cealalta parte, Cristian Rudeanu, cel care a initiat actiunea de schimbare a conducerii Federatiei declara ca decizia instantei are o singura concluzie.
"S-au anulat ambele hotarari. S-a judecat o constestatie la adunarile generale din 19 noiembrie si 9 decembrie ale anului trecut. Stefan Popescu nu mai este presedinte al federatiei inca din septembrie 2016, cand in urma unei AG s-a hotarat demiterea sa. La sedinta a participat si Stefan Popescu, iar procesul verbal a fost semnat si de el. Concluzia de pana acum este ca trebuie ales un nou presedinte ale Federatiei. Nu exista inca motivarea Instantei pentru decizia de ieri, insa cert este ca ambele hotarari au fost anulate si trebuie refacute alegerile."
 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.