Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Claumar da startul reducerilor de Black Friday 2017.

marți, 31 octombrie 2017
Claumarpescar.ro da startul reducerilor de Black Friday 2017 pe 1 noiembrie, orele 00:00, oferind discounturi de pana la 90% la peste 20.000 de produse de pescuit.
 
black friday claumar 
"De la an la an, Black Friday este un fenomen din ce in ce mai spectaculos. Datorita succesului avut anul trecut am inceput pregatirea acestei campanii de acum 3 luni si vom avea oferte excelente pentru tot ceea ce isi doresc pescarii. Produsele cu pret promotional acopera toate stilurile de pescuit. Ne asteptam ca datorita cresterii pe care magazinul nostru a avut-o in ultima perioada si Black Friday din acest an sa fie un nou record, din toate punctele de vedere. Printre brandurile cele mai importante care fac parte din portofoliul evenimentului se numara: Shimano, Fox, Daiwa, Delkim, Trabucco, JRC, Chub, Gardner, Gamakatsu, Okuma si multe altele", spune Claudiu Popa, managerul Claumar.
 
In magazinul online https://claumarpescar.ro toate comenzile de peste 100 de lei beneficiaza de transport gratuit, iar cele de peste 50 de lei de o taxa unica de 5 lei, in timp ce comenzile situate sub valoarea de 50 de lei au un cost al transportului de doar 10 lei.
 
famous fishing brands 
Black Friday 2017 se desfasoara online pe https://claumarpescar.ro, in aplicatia Claumar Pescar disponibila in Google Play, dar si in magazinul fizic Famous Fishing Brands din B-dul Ghencea Nr. 36 din sectorul 6, Bucuresti. Programul de vizitare este de luni pana sambata intre orele 10-20.
 
Claudiu Popa 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.