Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Crap 29,8 kg in noiembrie! Record personal CPK

vineri, 28 noiembrie 2014
Dupa mai bine de 4 ani am reusit sa-mi bat recordul. Nu a fost usor deloc tinand cont ca-mi trebuia un peste de peste 26.1 kg. Ultima expeditie pe lacul Rainbow, Franta, a fost insa un succes. Dupa o asteptare de 6 zile, timp in care nu am schimbat momeala de la carlig, a venit si trasatura mult asteptata.
 
 
 
Drilul a fost destul de scurt si nimic nu indica un nou record.
 
 
 
Cantarul avea sa spun insa altceva: 29.8 kg crap comun, nou record personal.
Ca momeala am folosit boiliesuri de 16 mm din gama NEXT, boiliesuri ce vor aparea pe piata in anul 2015, dupa mai bine de 2 ani de teste intense. 
7 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • vineri, 28 noiembrie 2014 13:06

    Alex Popa : Ce articol elaborat...

  • vineri, 28 noiembrie 2014 13:34

    Daniel Savin : Daca nu venea acest crap mai apareau aceste boilesuri pe piata ?

  • vineri, 28 noiembrie 2014 18:41

    Cornel Milea : Gargara ieftina! In Romania ce rezultate ai avut cu respectivele bile? Dar in concursuri?

  • sâmbătă, 29 noiembrie 2014 11:53

    Ciprian Catalin Ene : Este o stire, nu un articol. Evident ca boiliesurile apareau pe piata si fara acest crap, pestele asta este premiul pt cei doi ani de munca. Ce inseamna rezultate? Daca am prins peste cu ele? Imi castig existenta din vanzarea de nada pt pescuit, deci interesul meu este sa-ti vand cel mai prinzator boilies posibil pt ca tu sa fi multumit si sa te intorci la raft sa mai cumperi. Este evident ca au dat randament bun pe baltile din Romania pt ca altfel nu ajungeau la vanzare. Rezultate la concursuri nu exista cu bilele acestea sau cu altele din gama CPK pt ca noi nu participam la concursuri. Suntem ocupati cu testarea produselor pe care le vindem.

  • sâmbătă, 29 noiembrie 2014 12:43

    adrian postelnicescu : Chiar daca depasirea recordului tau a fost o ocazie excelenta pentru a-ti face reclama, cred ca ar trebui sa lipseasca comentariile rautacioase. Pana la urma cine nu e multumit cu produsele cpk nu le cumpara. E valabil si pentru produsele concurentei. Iar in concursuri ca si in pescuitul de placere nu doar nada este importanta, ci si foarte multi alti factori. Felicitari sincere pentru record!

  • sâmbătă, 29 noiembrie 2014 12:49

    Cornel Milea : Ultima fraza suna ceva in genul :"lasati-ne sa ne pregatim pentru Liga Campionilor". O bila buna, in primul rand trebuie sa dea rezultate in concursuri, unde este presiune. La partide de placere, mai ales cand sunt putini pescari pe balta, da rezultate si clasica mamaliga. Fara suparare, Ciprian, dar preturile boilies-urilor tale nu mi se pare decent, in comparatie cu alte bile care au rezultate remarcabile in concursuri. Probabil o sa spui ca aduci cele mai scumpe ingrediente....nu tine!

  • sâmbătă, 29 noiembrie 2014 17:14

    Ciprian Catalin Ene : Cornel, cred ca nu vrei sa intelegi ca nu poti vedea rezultate remarcabile la concursuri cu bile CPK pt ca noi nu avem echipe participante la concursuri. bilele nu pot face rezultate remarcabile daca nu sunt acolo. Despre pret nu am ce discuta cu tine pt ca pesemne nu intelegi ca in acel pret se regasesc TVA, contributii, impozite si discountul magazinelor care vand nada, ceea ce la producatorii aia cu rezultate remarcabile nu se intampla. Asta este ultima postare pt ca am impresia ca esti rau intentionat. Daca nu-ti plac produsele CPK nu esti obligat sa cumperi. O seara buna!

  • sâmbătă, 29 noiembrie 2014 17:49

    bogdan mocanu : Felicitari pentru captura!

  • sâmbătă, 29 noiembrie 2014 19:40

    Cornel Milea : Ciprian, departe de mine gandul ca sunt rau intentionat, insa traim in Romania si preturile trebuie sa fie adaptate la realitate.Respecte!

  • sâmbătă, 29 noiembrie 2014 20:22

    Viorel Mateianu : Cipica, felicitari pentru record! Impresionant. Personal, consider ca orice opinie din partea pescarilor este utila pentru producator si trebuie analizata de catre acesta. Din cate inteleg, Cornel nu contesta calitatea nadei, ci pretul acesteia. E un punct de vedere si trebuie analizat cat de multi gandesc precum Cornel. E doar parerea mea, nu stiu cat costa nada, cat de buna e, nu sunt nici producator si nici mare pescar.

  • sâmbătă, 29 noiembrie 2014 23:25

    Dragos Mardare : am folosit nada cpk cu rezultate ok, nu pot spune ca pretul este un plus dar este o nada in care am incredere si care anul trecut intr-un mini concurs pentru mine si partenerul meu de atunci ne-a a adus un premiu, in contextul in care nada folosita anterior nu a functionat...cum spuneam insa, pretul este ne cam tine departe de ea.

  • marți, 2 decembrie 2014 13:35

    R S : Felicitari pentru record...In ceea ce priveste bilele sunt foarte multumit de ele,folosesc in special bilele xxl.Am avut rezultate pe majoritatea baltilor pe care am pescuit,in special Moara Vlasiei si Magura 9..Am pescuit pe aceste balti si imediat dupa incheierea concursurilor unde au predominat nadele de la alti producatori si cu toate astea tot am avut rezultate.Pentru CPK as recomanda o echipa la fiecare concurs important,asta va da foarte multa incredere in potentialul nadei si va inchide gura carcotasilor.

  • miercuri, 3 decembrie 2014 20:08

    Bogdan Dinu : Domnule Cornel Milea ce inseamna pentru dumneavoastrat totusi "preturi decente" ?

  • miercuri, 3 decembrie 2014 20:11

    flavius olteanu : Bai Cipica,dar noi nu am am fost echipa CPK la Sarulesti??ai pierderi de memorie?:))au trecut doar vreo 3 luni de cand am castigat Champions Challenge.Sau asta nu e concurs important??de ce nu le spui?

  • miercuri, 3 decembrie 2014 20:13

    alexandru ionescu : Felicitari CPK!Restu te invidiaza ai niste bile extrordinare Romanul este cel mai bun la dat cu parerea.SA comenteze aia care au facut si ei ceva.

  • miercuri, 3 decembrie 2014 20:42

    Andrei Popescu : Cornel Mirea, dacă intri pe pagina de Facebook CPK Carp & More in istoric 2014 vei vedea poze cu bilele in teste inclusiv punga personalizata este in poze... Bilele se numesc NexT si noi credem ca sunt o noua generație in materie de boilies de aici si numele NexT.

  • joi, 4 decembrie 2014 12:54

    Cornel Milea : Domnule Bogdan Dinu, preturi decente(realiste) inseamna intre 6-8 euro/kg. Vedeti ce preturi se practica in tarile civilizate unde investitiile se fac pe termen lung, utilajele se amortizeaza lent, dar sigur, iar profitul este mic si constant. Respecte!

  • joi, 4 decembrie 2014 22:31

    Ciprian Catalin Ene : Boiliesuri CPK de 6-8 euro vei gasi pe piata incepand din sezonul viitor. Vor fi boiliesuri ce contin faina de peste si proteine lactice, facute cu simt de raspundere pt cei cu un buget mai redus sau cei ce au nevoie de cantitati mari de nada. Profit mic, lipsit de constanta pt ca la noi sezonul are numai 6-7 luni incomparatie cu franta, italia sau anglia unde sezonul are pana la 12 luni, calitate maxima.

  • joi, 4 decembrie 2014 22:43

    Ciprian Catalin Ene : Flavius, a castiga Sarulestiul in fata multor echipe foarte experimentate nu reprezinta nimic in comparatie cu un premiu pe sector obtinut la MV in fata altor 9 echipe, majoritatea de la tine din club. Aia performanta, nu ce ai facut tu castigand Sarulestiul.

  • vineri, 5 decembrie 2014 11:20

    Radu Popeanu : Bila face diferenta in concurs????? In mica masura. 70% e tragerea la sorti, 20% pescarul si 10 % nada, dupa parerea mea! (si aici pot sa iti dau foarte, da foarte multe exemple). Felicitari Cipica pentru record!

  • miercuri, 10 decembrie 2014 00:21

    Silviu Tuca : Buna seara, Dl Ciprian ceincerca dl respectiv sa va explice, pe limba lui este doar ca nu sunteti un manager. Nu va contesta calitatea produselor sau calitatile dmv de bun producator de nada. Din placinta de cumparatori de bile el reprezinta un anumit procent. Ce va datea de inteles era ca in noua vanzare consumatorul este unul responsabil iar decizia de cumparare se ia pe baza unei povesti cu rezultat concrete. Exact ce va intreba: la ce concursuri s-au remarcat produsele, care, cat au prins, s.a.m.d? PS: nu mai scrieti comentarii contra distribuitorilor dmv: discount-uri... Parerea mea este ca posturile si articolele sa le lasati pe viitor pe seama unui manager: social manager,brand manager, PR. Oricare dispuneti. Cu stima

  • miercuri, 10 decembrie 2014 00:21

    Silviu Tuca : Buna seara, Dl Ciprian ceincerca dl respectiv sa va explice, pe limba lui este doar ca nu sunteti un manager. Nu va contesta calitatea produselor sau calitatile dmv de bun producator de nada. Din placinta de cumparatori de bile el reprezinta un anumit procent. Ce va datea de inteles era ca in noua vanzare consumatorul este unul responsabil iar decizia de cumparare se ia pe baza unei povesti cu rezultat concrete. Exact ce va intreba: la ce concursuri s-au remarcat produsele, care, cat au prins, s.a.m.d? PS: nu mai scrieti comentarii contra distribuitorilor dmv: discount-uri... Parerea mea este ca posturile si articolele sa le lasati pe viitor pe seama unui manager: social manager,brand manager, PR. Oricare dispuneti. Cu stima