Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Crapmania.ro, cel mai accesat site de pescuit

duminică, 3 noiembrie 2013
Desi dedicat in majoritate pescarilor de crap, Crapmania.ro reuseste din nou sa devina site-ul numarul 1 in categoria Pescuit si pentru prima data numarul 5 in categoria Sport, conform statisticilor trafic.ro privind numarul de afisari pe luna octombrie.
 
Am luat ca reper clasamentul dupa numarul de afisari pentru ca este cel mai putin afectat de cresterea in mod artificial a traficului, din pacate, o practica foarte folosita in randul webmasterilor din Romania avand ca principal scop pacalirea advertiserilor mai putin informati si mai putin atenti la detalii precum rapoartele nr. afisari / nr. vizitatori unici si nr vizite / nr. vizitatori unici sau nr pagini pe vizita sau localizarea vizitatorilor in functie de tara etc.
Nu este un secret pentru nimeni ca ascensiunea Crapmania.ro a fost posibila si datorita reclamelor publicate pe site si click-urilor primite de acestea. Ne cerem scuze cu aceasta ocazie eventualilor utilizatori deranjati de preponderenta reclamelor, insa haideti sa incercam sa gasim si partea utila a acestora, ca de exemplu numeroase oferte bune despre care altfel probabil ca nu ati fi aflat.
 
 
 
12 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • luni, 4 noiembrie 2013 09:35

    Simion Bratescu : Bravo, era si normal ! Totusi, concursul de popularitate trebuia mai bine gandit. Poate la anul ..

  • vineri, 15 noiembrie 2013 11:49

    Cornel Milea : Are dreptate Simion, ar trebui sa puncteze mai mult partidele de pescuit si pozele aferente acestora.

  • vineri, 15 noiembrie 2013 12:00

    Simion Bratescu : Pai eu cand va ziceam ? V-am zis de la inceputul concursului si abia acum la sfarsit imi dati dreptate !!

  • vineri, 15 noiembrie 2013 12:05

    Simion Bratescu : Puneam videoclipuri si poze super funny si nu-mi dadea nimeni LIKE, de frica sa nu castig concursul . E ridicol. Macar acum in ultimul ceas dati-mi like uri multe sa prind top 10 si apoi votati-ma in finala sa castig. Promit ca cedez abonamentul cuiva de pe site care chiar il merita. Ne hotaram noi cine, macar sa castig.