Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

De la 1 iunie se deschid terasele, plajele, se vor permite deplasarile libere pe teritoriul tarii, deci nu va ma fi nevoie de declaratii. Liber si la concursurile de pescuit!

joi, 28 mai 2020
Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, o noua serie de masuri de relaxare a restrictiilor impuse pentru a limita raspandirea virusului.
 
klaus iohannis 
"De la 1 iunie, vor fi luate noi măsuri de relaxare. Astfel, cu respectarea unor condiții clare de distanțare, se redeschid terasele, se vor putea desfășura spectacole în aer liber cu maximum 500 de spectatori și se va putea merge la plajă.
 
concurs pescuit 
Deplasările în afara localității se vor face fără declarație și se vor relua competițiile sportive, fără spectatori, în aer liber, mai puțin sporturile de contact.
 
Examenele naționale vor avea loc fizic, așa cum au fost planificate și anunțate deja. Evaluarea națională se va face începând din 15 iunie, iar pentru copiii care nu pot susține acest examen din motive medicale și de carantină, se va organiza o a doua sesiune, începând din 29 iunie. În privința Bacalaureatului, se va organiza, la fel ca și în alți ani, o a doua sesiune, în august.
 
Nu putem încă vorbi de o reducere semnificativă a epidemiei în România, dar vom reuși să trecem cu bine peste această perioadă dacă respectăm distanțarea, purtăm mască în spațiile închise și avem grijă să ne spălăm pe mâini cât mai des!", a anuntat presedintele.
 
Crapmania.ro 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.