Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

E oficial: Campioana de anul acesta merge si in Africa de Sud la CM de pescuit!

luni, 21 mai 2018
Editia 2018 a Campionatului AGVPS este una dintre cele mai importante din istoria Romaniei. In premiera, la startul competitiei a luat parte un numar record 39 de cluburi, iar ocupantii locului 1 vor reprezenta Romania atat la Campionatul Mondial de pescuit la crap din Serbia 2018, cat si la cel din Africa de Sud, care se va desfasura in luna februarie a anului viitor. 
 
CM africa 2008 
Acest lucru a fost stabilit in urma votului celor 39 de loturi participante la editia de anul acesta. 
 
romania pescuit africa de sud 
Pentru selectionata Romaniei aceasta ar fi cea de-a doua participare la un Campionat Mondial gazduit de Africa de Sud. In anul 2008, pescarii nostri au reusit sa ocupe pozitia a 9-a, pe o pista de concurs care i-a surprins total.  
 
Andrei Vladeanu 
Salut baieti! Ne-am intors. In linii foarte mari, lacul ne-a surprins totalmente, iar stilul de pescuit de asemenea. Anglia a avut initiativa excelenta sa faca un amical cu tara gazda in aceasta vara. Echipa Namibiei a asistat la respectivul amical. Celelalte tari au fost "carne de tun", vorba lui Gogu. Daca am fi putut face si noi o prospectie, am fi luptat, cu sanse considerabile, pentru locurile 2 - 3. Despre impresionanta echipa a Africii de Sud am sa scriu un amplu articol in alp - decembrie. Va recomand sa-l cititi., scria Andrei Vladeanu pe forumul Crapmania.ro, la revenirea in tara.
 
vladut mateianu africa de sud 
In primul rand, vreau sa va multumesc tuturor celor care ati fost alaturi de noi si ne-ati tinut pumnii. Dar, din pacate, de data asta nu am avut nici o sansa. Nada noastra care de cele mai multe ori a facut diferenta, aici era doar cea mai eficienta momeala pentru somn! Am prins intr-o ora 8 bucati, intre 2 si 15 kg, plus inca o ruptura datorata gabaritului depasit al "moacei". Am pescuit in A , intrand in locul lui Tatae si incercand sa indrept situatia. Din pacate nu am reusit. Cred ca aceasta a fost singura scapare a organizatorilor. Un stand (A4) cu apa de 9 m la 15 metri de mal si 14 metri la o distanta de 30 de metri de mal. Standurile din stanga si din dreapta, adancimi normale, intre 3 si 6 metri in functie de distanta. In groapa din fata standului nostru locuiau somnii. Multi si mari. Iar nadirea cu bilele Planet 1016 nu a fost deloc inspirata. I-a starnit pe mustaciosi, iar crapii au disparut din zona. Africa de Sud, Namibia(echipa in totalitate de albi, de origini germanice) si Anglia, adica echipele care cunosteau balta, au pescuit doar la porumb si bile de fructe. Saculet solubil, "ceva" pe el si "altceva" la carlig, de preferinta flotant. Fiecare dintre aceste echipe a nadit cu cel putin 1 tona de nada, noua nu ne venea sa credem cand incepeau sa nadeasca cu lopetile, la maximum 40-50 de metri de mal. A doua zi am aflat ce era si acel "ceva" de pe saculetul solubil, care colora apa in verde. Pana seara, am avut si noi. Apoi echipele din B si C au inceput sa prinda constant, urcand in clasament. Dar era prea tarziu, plus ca in A locul 15 parea greu de depasit.
Concluzii:
1. Pe africani nu ii bateam nici daca mai tinea concursul un an, nici daca o luam de la inceput cu lectia invatata.
2.Daca nu aveam standul acela blestemat ne puteam bate pentru locurile 4-6. Atat.
3.Daca faceam o prospectie, ne bateam cu Anglia si cu Namibia pentru locul 2.
4.Stilul de pescuit practicat de ei nu l-a practicat nimeni inca in Romania ! Iar acel "ceva" poate revolutiona pescuitul de la noi din tara. - Vladut Mateianu - octombrie 2008.
 
cornel rosioru 
Bine v-am regasit si multumim pentru sustinere. La acest campionat mondial s-a demonstrat ca pescuitul trebuie tratat ca un sport, iar pescarii adevarati sportivi. Fizic nici o echipa din Europa nu ar fi facut fata Africii de Sud, iar organizarea echipei in stand a fost impresionanta. Fiecare miscare si asezarea echipamentului in stand au fost studiate pentru a obtine randament maxim. 
 
africa de sud pescuit 
Cum vi se pare ca o echipa formata din 2 pescari arunca O TONA de nada in apa si are timp si de pescuit si de cantar? In timp ce ai nostri au fost ajutati de catre unul dintre noi care facea saculeti, Africa de Sud avea in spate o adevarata armata care robotea pentru cele 3 echipe. La noi dupa calificari sunt numai carcote si contestari, la ei echipele care au participat si nu s-au calificat au format acea armata din spatele lotului national care a pregatit si sustinut victoria finala. In timp ce la noi anul acesta lotul national nu a mai beneficiat nici macar de taxa de inscriere, la ei s-a implicat ministerul sportului si statul. Spre deosebire de ei, in fiecare an nada a fost asigurata de magazinul Senzor, iar restul banilor cersiti. Daca am fi stiut cu ce si ce cantitati impresionante de nada aveam nevoie, nu aveam de unde scoate 6000-7000 de eura pentru a o asigura. Imi aduc aminte ca acum 3 luni unii sustineau ca mai mult de 1500 euro nu poti baga in nada, iar deplasarea si participarea nu poate depasi 12 000 euro. La antrenamentele lotului pe pista de concurs nici nu ma pot gandi. Daca prin Europa mai faci fata stilul de pescuit fiind asemanator, pe alt continent cu heirup si din talent nu faci fata. Daca in Romania echipa Senzor pare foarte bine organizata, acolo am invatat ce inseamna organizare si cum arata o echipa nationala. - Cornel Rosioru - octombrie 2008
 
bilete avion
 
Pentru 2019, federatia din Africa de Sud a incheiat contracte cu mai multe companii aeriene pentru a asigura preturi speciale delegatiilor europene. De asemenea, echipamentul de campare se poate inchiria direct de pe balta. Dupa editia din 2008, CIPS-FIPS, federatia internationala de pescuit a introdus o limita de kilograme pentru nada care poate fi introdusa in stand de fiecare echipa.
 
In Romania, in aceasta perioada se desfasoara calificarile pentru acest turneu, dar si pentru Campionatul Mondial din acest an, care va avea loc in Serbia, unde aceeasi selectionata a Romaniei ca cea din Africa de Sud 2008 a iesit in 2007 vicecampioana mondiala.
cn crap romania 2018 
Dupa prima mansa a Campionatului AGVPS, 6 dintre cele 19 echipe participante au reusit calificarea in faza semifinalelor. Acolo se vor intrece cu alte 6 cluburi venite din mansa a doua.

Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.