Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

E OFICIAL. De cand pot merge din nou pescarii pe balta?

miercuri, 22 aprilie 2020
iohannis masca 
Starea de urgenta nu va fi prelungita după 15 mai, cand se vor relaxa o parte din restricțiile impuse de autoritati pentru stoparea propagarii pandemiei de coronavirus, incepand cu restrictiile privind deplasarile individuale, a anuntat miercuri presedintele Klaus Iohannis, care a aparut cu o masca de protectie la inceputul declaratiei de presa sustinute la Palatul Cotroceni.
 
Presedintele a anuntat ca dupa data de 15 mai, vom putea circula liberi. De asemenea toata lumea va fi obligata sa poarte masti de protectie in spatiile publice inchise, dar si in transportul public in comun.
 
pescuit la crap 
Asadar, incepand cu data de 15 mai 2020 pescarii au liber la pescuit. Nu uitati insa, ca in perioada 4 aprilie - 2 iunie in habitatele naturale piscicole sunt instituite masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare vii.
 
Vom reveni cu mai multe detalii.
 
Crapmania.ro 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.