Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Emisiunea La pescuit cu TotalFishing revine in forta cu un nou sezon

sâmbătă, 28 noiembrie 2020

Seria de transmisiuni live La pescuit cu TotalFishing revine si in sezonul 2020-2021.

Asa cum am fost obisnuiti, vom avea parte de 90 de minute de tehnica si, mai nou, atelier si noutati.

In fiecare zi de marti si joi ale saptamanii, incepand cu orele 19:30, echipa magazinului de pescuit TotalFishing va propune incursiuni in lumea pescuitului alaturi de pescari cunoscuti, cu experienta si rezultate.

la pescuit cu totalfishing

In exclusivitate pentru Crapmania.ro, Radu Dascalescu, membru al echipei TotalFishing, realizatorul si moderatorul acestei emisiuni ne ofera cateva informatii despre grila si formatul din acest sezon.

"Imi face placere sa va anunt ca, odata cu finalul sezonului de pescuit, dam startul sezonului de emisiuni live din cadrul magazinului nostru. Pastram formatul de 90 de minute cu care ne-am obisnuit audienta si ma folosesc de aceasta ocazie pentru a le multumi pentru ca ne-au urmarit si o fac in continuare.

Ne dorim foarte mult ca prin intermediul acestor transmisiuni sa oferim informatii folositoare pescarilor. Misiunea noastra in acest proiect este de a pune in discutie cat mai multe teme din cat mai multe stiluri de pescuit, obiectiv si transparent la dispozitie pasionatilor de pescuit.

Spre deosebire de sezonul anterior, unde am punctat generalitati, in noua grila am pregatit ateliere dedicate, pe subiecte de interes, pentru toti pescarii. De asemenea, atat cat ne vor permite restrictiile si starea de sanatate, vom incerca sa aducem in studio pescari cunoscuti, cu experienta si rezultate in disciplinele pe care le practica.

Ne-am propus sa modificam si modalitatea de acordare a premiilor care vor fi prezente in fiecare emisiune. In acest sezon, va fi important ca cei ce ne urmaresc sa beneficieze de egalitate la sansele de castig. Am eliminat sistemele de tragere la sorti, pentru ca, din punctul meu de vedere, nu reprezinta o metoda atat de corecta pe cat pare. Consider ca un premiu trebuie sa denote si sa recunoasca meritul castigatorului. In acest sens, cei ce vor sa participe, vor trebui sa ramana alaturi de noi pana la finalul emisiunii. Vom premia cele mai bune 3 intrebari pe care le primim. Jurizarea va apartine invitatului emisiunii. Chiar daca va fi un filtru personal, voi interveni pentru a valida doar acele intrebari care merita cu adevarat sa fie premiate. Cuvintele vor decide in realitate.

In final, doresc sa mentionez faptul ca absolut toate transmisiunile vor putea fi urmarite pe canalul de YouTube: La pescuit cu TotalFishing, sub forma de inregistrare. Fiecare emisiune va fi urcata aici si oferim suport celor ce vor adresa intrebari prin comentarii in subsolul materialului video. Va astept cu drag, La pescuit cu TotalFishing !"

Radu Dascalescu, Total Fishing

radu dascalescu magazin totalfishing

Magazinul TotalFishing este cel mai mare magazin cu articole de pescuit din Romania, va punem la dispozitie un magazin de peste 700 mp in care puteti gasi peste 70.000 de produse selectate cu grija din multitudinea de produse de pescuit existente pe piata. Aceste produse sunt furnizate de producatori cunoscuti pe plan mondial, si se afla intr-un procent mare in stocul propriu.

Echipa TotalFishing 

2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.