Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Emisiunea pescarilor. The Live Carp Show revine cu sezonul 6.

luni, 5 octombrie 2020

Claudiu Popa ne-a dezvaluit astazi cand va incepe noul sezon al emisiunii online The Live Carp Show. Transmisiunea a ajuns la sezonul 6, care va debuta luni, 5 octombrie, de la orele 20:00.

the live carp show

Emisiunea este o dezbatere live pe teme de pescuit la crap de actualitate, precum si consiliere in alegerea articolelor de pescuit. Internautii au posibilitatea sa interactioneze cu moderatorii Claudiu Popa si Radu Badica, adresandu-le acestora in direct, prin Facebook sau Youtube, sugestii si intrebari.

pescuit la crap

The Live Carp Show poate fi vizionat in fiecare luni de la orele 20:00, in timp real, pe platformele Facebook sau Youtube. Pentru a fi anuntati cand incepe emisia va recomandam sa va abonati la canalul de youtube sau pagina de facebook Claumar Pescar.

Urmaresti si castigi.

air bomb senzor planet

In editia de luni, 5 octombrie, moderatorii The Live Carp Show vor premia trei dintre cei mai fideli urmaritori ai emisiunii cu noua catapulta Senzor Air Bomb, lansata de curand pe piata de crap. 

Vizionare placuta!

Crapmania.ro

Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.