Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Famous Fishing Brands se extinde la 5 ani de la deschidere

joi, 2 iunie 2016
Showroom-ul Famous Fishing Brands, amplasat in B-dul Ghencea Nr 36 din sectorul 6, Bucuresti se intinde acum pe o suprafata totala de 237 mp. Pescarii au acces la peste 20.000 de articole de la peste 500 de branduri nationale si internationale care acopera toate stilurile de pescuit: crap, rapitori, stationar si feeder.
 
 
Pe 12 iunie Famous Fishing Brands aniverseaza 5 ani de la deschidere. In cei 5 ani mii de pescari au trecut pragul magazinului, iar http://www.claumarpescar.ro a onorat comenzile a peste 20 000 de pescari din Bucuresti si din tara, asigurand transport gratuit pentru comenzile de peste 100 de lei si livrare in 24 de ore.
 
 
Clientii fideli ai magazinului beneficiaza de carduri de fidelitate pentru care li se acorda reduceri la cumparaturi. Intreaba un consultant de vanzari din showroom despre cum poti obtine acest card.
 
Programul de lucru este de luni pana sambata intre orele 10-20. 
 
Iata cateva fotografii recente din Famous Fishing Brands. Urmareste galeria foto.
 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • vineri, 3 iunie 2016 14:04

    valter barbu : Daca ar fi fost amplasati undeva mai catre centrul orasului,ar fi deservit un numar si mai mare de pescari,ma refer la magazinul cu prezentare fizica.Totalfishing e relativ destul de aproape de centrul orasului ,aproape si de o gura de metrou.Daca ffb vrea sa se bata cu tf,e musai sa caute locatie cat mai centrala si cu acces usor din metrou..