Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

FishingMall.ro a anuntat data de lansare. Ce surpriza a pregatit pentru primele 2000 de comenzi?

marți, 3 septembrie 2019
15 septembrie 2019 lansarea Fishing Mall on line!
 
 
La un an de la deschiderea magazinului Fishing Mall din București, încurajați de interesul pescarilor pentru articolele expuse spre vânzare am ales sa pătrundem și în mediul online adresat celor, ce nu pot ajunge sa viziteze magazinul nostru. Știm ca v-ați fi dorit ca acest lucru sa se întâmple mai repede, am fost chiar apostrofati pentru lipsa platformei web, dar acest proiect are nevoie de timp de pregătire și optimizare pentru ca, cumpărăturile voastre sa fie cât mai ușor de făcut.
 
Produsele din oferta de vânzare online vor face parte din stocul propriu al depozitului Fishing Mall. Va instiintam ca stocul disponibil online va depăși numeric numărul produselor din magazinul fizic și din acest motiv este posibil ca anumite produse sa fie disponibile doar la comanda.
 
lansare fishing mall 
Va mulțumim și va așteptăm să ne vizitați atât magazinul fizic cât și cel online și de ce nu, sa va înregistrați deja pe platforma de lansare a site-ului.
 
Primii 2000 de clienti ai www.fishingmall.ro vor beneficia de un cadou surpriza din partea noului magazin online.
 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.