Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

FOTO: Claumar si-a extins magazinul de pescuit la 350 metri patrati.

joi, 7 decembrie 2017
Claumar Pescar, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de pescuit, si-a extins magazinul din B-dul Ghencea, nr. 36, Bucuresti astfel ca in prezent unitatea are o suprafata de peste 350 mp.
 
mulinete shimano la claumar 
Magazinul Famous Fishing Brands a fost deschis la Bucuresti in luna iunie a anului 2011, iar dupa 6 ani de la inaugurare, retailerul a decis extinderea unitatii cu inca 100 de metri patrati.
 
magazin pescuit claumar pescar 
”Datorita volumului ridicat de marfa, ne-am propus sa marim suprafata magazinului pentru a aduce mai aproape de clienti produsele si serviciile pe care si le doresc si pe care le vor putea testa, oferindu-le o experienta de cumparare peste asteptari celor care trec pragul magazinului nostru.”, a declarat Claudiu Popa, managerul Claumar Pescar.
 
Clientii fideli ai magazinului beneficiaza de carduri de fidelitate pentru care li se acorda reduceri la cumparaturi.
 
magazin claumar pescar bucuresti 
Programul de lucru este de luni pana sambata intre orele 10-20, iar pescarii au acces la peste 35 000 de articole de la peste 600 de branduri nationale si internationale care acopera toate stilurile de pescuit: crap, rapitori, stationar si feeder.
Toate produsele sunt disponibile si online pe https://claumarpescar.ro.
 
mihai bobonete claumar 
Claudiu Popa
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.