Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Haine noi pentru boiliesurile de carlig de la CPK.

vineri, 15 decembrie 2017
CPK Carp & More cauta permanent sa isi imbunatateasca gama de produse, sa testeze idei si produse noi. Pasiunea dusa in extreme ne caracterizeaza, iar feedback-ul bun pe care il avem de la pescari ne motiveaza sa ramanem in top.
 
In urmatoarea perioada CPK Carp & More va prezenta o serie de produse noi sau imbunatatite, iar designul noilor ambalaje vine sa satisfaca cerintele celor mai pretentiosi dintre pescari.
 
boilies cpk 
boilies cpk 
boilies cpk 
In prezentarea de astazi, punem pe tapet boiliesurile de carlig tari din gama premium XXL, NexT si Stinky Fish. Acestea au primit un recipient cu design modern si a fost imbunatatit felul in care se strange capacul, astfel ca dipul turnat peste boiliesuri, nu va curge in afara recipientului. De asemenea am imbunatatit si mixul boiliesurilor de carlig. Pe langa dozele ridicate de ingrediente cheie si atractanti ce sunt eliberati treptat in apa, am adaugat mixului lianti puternici, ceea ce inseamna ca boiliesurile vor rezista mult mai bine pe firul de par, chiar si in conditiile in care turnati peste acestea dipul ce se regaseste in micul recipient din interior. In aceste conditii, putem spune ca boiliesurile de carlig tari din gama CPK XXL, NexT si Stinky Fish, vin sa ofere cea mai buna solutie la nivelul atractiei si a rezistentei pe firul de par.
 
boilies cpk 
boilies cpk 
boilies cpk 
De asemenea, avem ambalaje noi si pentru boiliesurile de carlig solubile XXL, NexT si Stinky Fish. Aici, am imbunatatit granulatia si felul in care lucreaza boiliesul la temperaturi scazute ale apei. Boiliesurile de carlig solubile vin gata dipuite pentru atractie maxima.
 
Disponibile in urmatoarele marimi 14 - 16 - 20 mm, 20 mm (simplu) sau 24 - 26mm (tari) si 16 – 20 mm, 20 mm (simplu) sau 24 - 26mm (solubile), incepand cu 2018, la pretul de 25 lei.
 
Andrei Popescu 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.