Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Iata cateva oferte de la F&H EXPO din perioada 3-5 martie 2017, la Romexpo.

sâmbătă, 25 februarie 2017
Ne mai despart doar cateva zile pana la startul Fishing & Hunting EXPO si am reusit sa aflam cateva oferte care se pregatesc pentru pescari.
 
targ pescuit 2017 
Evenimentul va avea loc in perioada 3-5 martie 2017, la Romexpo, pavilioanele C4-C5-C6, iar pretul unui bilet de acces este de 30 de lei. Primii 8000 de vizitatori vor primi automat din partea organizatorilor un pachet promotional in valoare de 25 de lei.
 
stand senzor planet 2017 
Senzor Planet vine anul acesta cu 2 standuri la F&H EXPO si lanseaza noul design, precum si multe produse noi. Toata gama 2017 se va putea cumpara in promotia 2+1 gratis. Cel de-al doilea stand va fi unul dedicat exclusiv produselor cu preturi la care se aplica discounturi cuprinse intre 60 si 90%.
 
wlc f&h expo 2017 
WLC Carp va prezenta in cadrul Fishing & Hunting Expo o serie de noutati interesante pentru pasionatii de crap, atat prin intermediul unor produse noi, dar si prin largirea unor game deja existente si returneaza pescarilor contravaloarea taxei de intrare, printr-o super promotie. Cumperi produse in valoare de 130 de lei si primesti 30 de lei inapoi.
 
select baits 2017 
Select Baits anunta pentru inceputul sezonului 2017 o serie de noutati. In principal, acestea sunt produse care completeaza deja categorii 'best sellers', populare in randul pescarilor care folosesc nadele acestui producator.
La Fishing & Hunting EXPO, in standul cu numarul 37, Paviolionul C6 pescarii pot vedea, mirosi (de ce nu?), gusta nadele Select Baits si profita de discounturi de pana la 20%
 
4carp 2017 
4Carp se alinieaza promotiilor si ofera cele mai mari reduceri de inceput de sezon la produsele fabricate in 2017.
La fiecare doua produse cumparate, al treilea este gratuit. Aceeasi promotie este disponibila si pentru pescarii care nu pot ajunge la F&H EXPO, online pe site-ul http://www.4carp.ro
 
BD BAITS 2017 
BD Baits, imbraca din 2017, "haine" noi, toate produsele avand un nou design. Nada campionilor nationali si mondiali, produsa de Bogdan Dragan, ofera vouchere la achizitionarea de pachete de boilies si preturi promotionale la celalalte produse.  
Va fi prezentata toata gama BD (boilies 220V, Belachan, Frankfurther Sausage, Monster Crab, Forest Squid), cat si noutatile 2017 (boilies 380v, 220v Stardust si pop-up pentru toata gama de boilies).
 
cpk 2017 
CPK CARP & MORE va lansa plasa PVA proprie, fabricata in Romania, la preturi promotionale cu ocazia expozitiei. De asemenea, 90% din produsele CPK vor avea un discount de 20%.
 
Crapmania.ro 
3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.