Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Impact Spod. Racheta minune de la Fox?

marți, 26 aprilie 2016
Analizand variantele actuale disponibile pe piata in ceea ce priveste uneltele destinate acestui tip de nadire, echipa de experti FOX a considerat ca este loc pentru dezvoltarea in continuare a acestui segment cu un produs similar, dar care ar putea evolua intr-un mod diferit. In urma unui program amplu de cercetare si dezvoltare care a durat trei ani, plus nenumarate de ore de teste, Fox Impact Spod a luat nastere.
 
 
Balama robusta care nu poate fi umpluta.
 
Vandut sub licenta Spomb® Fishing Limited, racheta Impact Spod are un numar de caracteristici unice, care o diferentiaza de orice alt dispozitiv de nadire momentan prezent in piata. Forma unica si scobita a corpului permite incarcarea rapida, cu o singura mana, a rachetei. Corpul si capacul cu design unic nu numai ca va permit sa umpleti dispozitivul foarte repede, ci, de asemenea, permit o incarcare extrem de eficienta, fiind nevoie de doar o singura miscare pentru a umple intregul compartiment interior! Aceasta “umplere completa” va permite sa naditi mult mai rapid cantitatea de nada necesara si, in plus, permite o distributie uniforma a greutatii la interior, care la randul sau face racheta foarte stabila in zbor.
 
 
Vartej mare turnat in ansamblu 
 
Un alt beneficiu al formei, alaturi de incarcarea facila, este ca permite o eliberare progresiva a nadei, ceea ce ajuta la o raspandire mai larga a acesteia. Acesta caracteristica poate fi deosebit de utila atunci cand pescuiti exclusiv cu boilies sau cand plasati mai multe lansete pe o suprafata nadita extins.
 
 
Doua dimensiuni disponibile: large si medium
 
Caracteristici de baza pentru IMPACT SPOD.
 
- Forma corpului permite o umplere completa.
- Forma aerodinamica care ofera performante maxime in lansare si acuratete optima chiar si la distante extreme.
- Mecanismul de declanare este capsulat, ceea ce impiedica nada sa-l blocheze.
- Corp plutitor - Daca se rupe firul pricipal,racheta va pluti si va putea fi recuperata.
- Robusta si foarte rezistenta la impact.
- Calitate superioara, componente din otel inoxidabil, anti-rugina.
- Forma unica permite raspândirea cât mai larga a nadei.
 
Sursa: FOX 2016 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.