Incepe prohibitia la pescuit!

vineri, 31 martie 2017
De 1 aprilie, timp de 2 luni, pescarii trebuie sa-si ia adio de la pescuitul in habitatele piscicole naturale conform ordinului comun al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si al Ministerului Mediului care prevede reglementari privind perioada de prohibitie si zonele interzise pescuitului, dar si ariile protejate pentru refacerea resurselor acvatice vii.
 
prohibitie pescuit 
Ordinul arata ca se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si al altor vietuitoare acvatice in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 01 aprilie –30 mai 2017 inclusiv.
 
ionut voicu hermes peris 
Pe baltile private se poate pescui insa fara niciun fel de astfel de restrictii, insa conform regulamentelor aplicate de fiecare lac in parte. 
 
Vremea se va incalzi in urmatoarele zile, devenind mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada, cu temperaturi ce vor atinge pe timpul zilei si 20 de grade Celsius in unele regiuni releva prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru perioada 1 aprilie - 9 aprilie 2017.
 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Citește și ...
Comentarii
Momentan nu există comentarii.