Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Experimenteaza performanta: Testeaza gratuit cele mai premiate lansete pentru distanta pe 24 februarie

joi, 22 februarie 2024

Claumar Pescar va invita la un casting special cu celebrele lansete de la Harrison Advanced Rods, sambata 24 februarie 2024, de la orele 10:00 pe Dyno Lake. Aceste bijuterii fabricate in Marea Britanie sunt printre cele mai dorite de catre pescarii de crap pasionati de distante extreme.

samyy energie

Un nume cu rezonanta in lumea castingului la mare distanta va fi prezent la evenimentul nostru - Samyy Energiee!
Samyy se numara printre cei mai talentati aruncatori la nivel global. Cu regularitate, el organizează sesiuni de instruire in aruncare, ajutand pescarii sa-si imbunatateasca tehnica si sa atinga distante remarcabile.

La acest casting de la Harrison, Samyy va impartasi generos din vasta sa experienta. Participantii vor avea ocazia sa invete aspecte esentiale despre lansatul la distanta, beneficiind de sfaturile si trucurile sale.

Inscrierea este gratuita si se efectueaza direct la locul evenimentului. Acest casting este deschis tuturor pescarilor de crap dornici să testeze lansetele Harrison si sa-si perfectioneze abilitatile de aruncare.

harrison aviator

Iata lista lansetelor disponibile la eveniment:
- Harrison Aviator Plus 2, lungime 3.90m, putere 3.75lbs
- Harrison Aviator Spod, putere 5.00lbs
- Harrison Aviator Te, lungime 3.96m, putere 4.2lbs
- Harrison Trebuchet Light, lungime 3.96m, putere 3.75lbs
- Harrison Trebuchet Spod, putere 5.00lbs
- Harrison Trebuchet Ufr Se, lungime 3.96m, putere 4.20lbs

Pentru detalii suplimentare despre fiecare dintre aceste lansete Harrison, va invitam sa urmariti informatiile oferite de Samyy in continuare:

Lansetele de mai sus vor fi echipate cu urmatoarele mulinete:
- Daiwa Emblem 45 SCW SD QD
- Daiwa Crosscast Spod 45 SCW 5000C QD
- Daiwa Emblem 45 SCW QD
- Daiwa Crosscast Surf 45SCW 5000C QD

muliente daiwa

Aruncarile vor avea loc pe apa, intr-o zona delimitata, in ordinea bonurilor de ordine. In plus fata de sfaturile oferite de Samyy Energiee, pescarii vor avea ocazia sa primeasca si sfaturile lui Claudiu Popa, alaturi de consultantii Claumar Pescar.

sami energie

Evenimentul este sustinut de Carmangeria Ozana, care va oferi tuturor participantilor deliciosi mititei pregatiti cu atentie. Deoarece avem nevoie de energie pentru a face lansari la distanta, nu-i asa?

carmangeria ozana pescuit 

Claudiu Popa
claumarpescar.ro

Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.