Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Liber la pescuit. S-a încheiat prohibiția în România. Restricțiile care rămân în vigoare în Delta Dunării

miercuri, 8 iunie 2022

Prohibiţia la pescuit în România s-a încheiat pe 8 iunie, însă există în continuare restricţii la capturarea unor specii de peşti, potrivit ordinului comun de prohibiţie din acest an emis de Ministerul Agriculturii şi cel al Mediului, conform Agerpres.

pescuit in delta dunarii

În Rezervaţia Biosferei Delta Dunării (RBDD), pescarii sportivi şi amatori nu au voie să reţină niciun exemplar din speciile crap, somn, ştiucă şi şalău. De la această prevedere a actului normativ sunt exceptaţi pescarii comerciali, cei ale căror venituri depind în exclusivitate de resursa naturală.

pescuit din barca

Această restricţie a fost impusă pe fondul diminuării populaţiilor din cele patru specii de peşti.

nade si momeli delta

Nade și momeli pentru pescuitul la crap în Delta Dunării

Persoanele care desfăşoară activităţi de pescuit recreativ/sportiv în RBDD nu pot transporta o cantitate mai mare de 10 kilograme de pescar sau 15 kilograme de familie, indiferent de numărul de zile în care au stat în Deltă.

Fire întinse! 

Crapmania.ro 

Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • luni, 26 decembrie 2022 13:28

    Therese Poulain : Societatea financiară s-a specializat în toate domeniile. Vă punem la dispoziție oferte pentru toate nevoile dvs. de finanțare cu un împrumut personal și investim în proiectele dvs. majore. și investiți în proiectele dumneavoastră majore. Aceasta este rezervată companiilor și persoanelor serioase care caută un împrumut pentru a-și finanța proiectele. Oferim împrumuturi persoanelor fizice: credite de consum, credite pentru locuințe, achiziții de credite, achiziții de datorii pentru a consolida toate datoriile într-un singur împrumut, împrumuturi școlare pentru studenți, împrumuturi auto. Vă ajutăm să vă finanțați proiectele, cum ar fi construcția casei, a biroului, a afacerii sau a unui proiect care necesită finanțare externă. Persoanele aflate în nevoie ne pot contacta pentru mai multe informații despre oferta de a fi mulțumiți : Email: poulaintherese4@gmail.com