Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Magazinul Claumar Pescar din B-dul Ghencea are acum program NON STOP.

luni, 24 martie 2014
Asa cum si-au obisnuit clientii, in fiecare an, cei de la Claumar Pescar vin in sprijinul pescarilor cu o gama variata de scule de pescuit, la cele mai mici preturi, iar incepand de astazi, 24 martie 2014, magazinul situat in B-dul Ghencea Nr. 30 este deschis NON STOP.
 
 
 
 
 
 
Printre miile de produse se numara momeli vii, nade si accesorii de la producatorii de renume, precum si consiliere de specialitate. Aici se gasesc scule pentru toate stilurile de pescuit: crap, spinning sau stationar. Toate produsele sunt disponibile si online, pe www.claumarpescar.ro
 
Pentru pescarii de competitie si nu numai, Claumar Pescar va propune Famous Fishing Brands din B-dul Ghencea Nr. 36 (la doar 30 de metri distanta de magazinul Claumar) cu un showroom de 200 de metri patrati, unde puteti gasi ultimele noutati din domeniu, de la cei mai renumiti producatori din lume: Shimano, Daiwa, Fox, PB Products, Korda, Nash, Prologic, Okuma, Tica, Trabucco, Maver, Senzor si multi altii.
 
 
 
 
 
 
 
Programul de lucru al magazinului FFB este de luni pana sambata intre orele 10 si 20.
7 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • marți, 25 martie 2014 09:04

    Emil Birjaru : Atentie la editare! Sus, in titlu, troneaza stirea "PROGRAM NON-STOP". Jos, apare confuzia "Programul de lucru este de luni pana sambata intre orele 10 si 20."!!! Deci cum este pana la urma?

  • marți, 25 martie 2014 10:22

    Dan Mateianu : cei de la Claumar au doua magazine, unul nonstop incepand de ieri (situat in b-dul Ghencea nr 30) si unul cu program luni-sambata de la 10 la 20 (situat la nr 36).

  • joi, 21 mai 2015 15:56

    ion niculescu : Angajari nu faceti?