Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Malin Musatescu de la F&H, numit guvernator al Administratiei Rezervatiei Biosferei ''Delta Dunarii''

marți, 25 aprilie 2017
Malin Musatescu a fost numit in functia de guvernator, cu rang de subsecretar de stat, al Administratiei Rezervației Biosferei "Delta Dunarii", printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu.
 
sorin grindeanu 
Totodata, seful Executivului l-a eliberat pe Grigore Baboianu din functia de guvernator, cu rang de subsecretar de stat, al Administratiei Rezervatiei Biosferei "Delta Dunarii".
 
Cele două decizii au fost luate avand în vedere o propunere de luni a vicepremierului — ministru al Mediului.
Pe de altă parte, Dorin-Octavian Corches a fost eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), iar Claudiu-Sorin Rosu-Mares a fost numit secretar de stat la MADR, prin alte decizii ale lui Sorin Grindeanu.
 
Deciziile au fost publicate luni în Monitorul Oficial. 
 
malin musatescu 
Cine este Malin Musatescu?
 
Pescar foarte cunoscut de spinning, apropiat fenomenului competitional cu 23 ani de activitate neintrerupta in presa de pescuit, sute de articole si editoriale, fondator al revistelor Aventuri la Pescuit, Super Pescar si Pescuitul pentru toti, autorul cartii Spinning, Odiseea pescarului digital, care pune bazele terminologiei in spinningul de la noi si ale abordarii stiintifice in pescuitul cu naluci. Cineast, director de imagine film si televiziune, autor al imaginii multor filme de arta, reportaje si documentare, realizator de filme TV dedicate pescuitului. Jurnalist, colaborator la ziarul Cotidianul, autor de texte si membru al redactiilor revistelor de umor si satira politica Academia Catavencu si Catavencii.
 
Sursa: Agerpres
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • marți, 25 aprilie 2017 12:10

    marius eugen rosu : BV lui pina acum injura Guvernu si pe Dragnea acum pescuieste cu ei din barca daca e ciolanu mare asta spune tot despre el.

  • marți, 25 aprilie 2017 13:01

    vladut mateianu : Niciodata. Este un om cu coloana vertebrala, sunt sigur ca va reusi sa schimbe viitorul deltei ! Chiar si fara sustinere politica ! Este omul nostru, pescar adevarat. Sa fie intr-un ceas bun, este o veste extraordinara ptr mine, omul potrivit la locul potrivit. Spor la treaba Malin !

  • marți, 25 aprilie 2017 13:59

    Doru Sirbu : In sfarsit o veste buna. Sa fie intr-un ceas bun.